Γράψε ιστορία στο φετινό Euro με τη δική σου… τρίπλα στα δώρα!

Γράψε ιστορία στο φετινό Euro με τη δική σου… τρίπλα στα δώρα!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mπαίνεις σε όλα τα αθλητικά site. Διαβάζεις όλες τις εφημερίδες. Κρατάς σημειώσεις. Bλέπεις μπάλα. Τραβάς τα μαλλιά σου σε κάθε άδικη κάρτα, σε κάθε χαμένο γκολ, σε κάθε φάση που θα ήθελες να μπεις στο γήπεδο και να τα κάνεις όλα... αλλιώς!

 

Παρακολουθείς με μανία τη μεγαλύτερη γιορτή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...είσαι ο άνθρωπός μας και το ULTREX, σε προκαλεί!

«Παίξε μπάλα», όπως μόνο εσύ ξέρεις τεστάροντας τις μοναδικές γνώσεις σου πάνω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και κέρδισε εκπληκτικά δώρα!

Συγκεντρώσου και ξεκίνα. Η διαδικασία είναι απλή: Μπες στη σελίδα του ULTREX στο Facebook και κάνε παιχνίδι απαντώντας σωστά σε 3 ερωτήσεις.

Προσοχή όμως! Η πρόκληση λέγεται:Top Men Challenge, με λίγα λόγια είναι αυστηρά για τους top γνώστες του θεσμού!Δηλαδή, αν παρακολουθείς ποδόσφαιρο για την πίτσα και τις μπύρες, απλώς... μην μπεις καν!

Οι κορυφαίοι performers του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν ήδη λάβει την πρόκληση: Τάσος Λαγός, Τάσος Μπακασέτας και Αντώνης Νικοπολίδης, είναι οι πρώτοι που τέσταραν τις γνώσεις τους πάνω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ναι, τα πήγαν πολύ καλά!

Εσύ όμως έχεις ακόμα χρόνο να κερδίσεις, μπες και κάνετην ανατροπή!

Έχεις καλή μνήμη; Θυμάσαι όλες τις φάσεις; Εάν υπήρχε τέτοιο παιχνίδι θα ήσουν πάντα ο νικητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Δέξου την πρόκληση και προκάλεσε και τους κολλητούς σου!

Untitled copy

Μπες τώρα στο facebook.com/ultrexgr #ULTREX #TopMenChallenge #FootballEdition.

Ο αγώνας είναι «σκληρός» και απαιτεί 24ωρη αίσθηση τόνωσης, αναζωογόνησης και φρεσκάδας που διαρκεί.Το ULTREX, είναι απαραίτητοεφόδιο για κάθε νικητή, που ξέρει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό! Καταπολεμά την πιτυρίδα και τη λιπαρότητα και δίνει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης που διαρκεί έως και 24 ώρες!

Η σύνθεση που κερδίζει!

Η σύνθεση του ULTREX με BIO NUTRIUM 10:Θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, καταπολεμά την πιτυρίδα και τα συμπτώματά της στη ρίζα τους, προάγει την υγεία της επιδερμίδας, καθώς ενισχύει τη φυσική αντοχή της ενάντια στην πιτυρίδα και την επανεμφάνισή της.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά εδώ: http://www.ultrex.gr/
#ULTREX #ΠιτυρίδαΤέλος

No1 αντρικό σαμπουάν στον κόσμο*

* Στοιχεία πωλήσεων Nielsen, σε όγκο και αξία, στο σύνολο της αγοράς, Μάρτιος 2015 – Φεβρουάριος 2016.

 

 

PHOTO GALLERY