ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε την αποστολή ο Φερέιρα

Ανακοίνωσε την αποστολή ο Φερέιρα
Με δύο απουσίες θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play off του Europa league…

Με δύο απουσίες θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play off του Europa league.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαρίνου και Μπίαρσμιρ οι οποίοι είναι τραυματίες. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, οι οποίες έπαιζαν δίτερμα και εκτελούσαν ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις εναλλάξ.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φερέιρα ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αυτή συνθέτουν οι Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Ζέκα, Κλέιτον Σίλβα, Κουίνσι, Πετρόπουλος, Λέτο και Τοτσέ.


Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στον αγώνα αυτό να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Βιτόλο, από τη μέρα που ο ίδιος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό.