ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Ισραήλ για την πρόκριση

Στο Ισραήλ για την πρόκριση
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται να «πετάξει» σήμερα στις11:00 με προορισμό το Ισραήλ...

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται να «πετάξει» σήμερα στις11:00 με προορισμό το Ισραήλ, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Το «τριφύλλι» επιθυμεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο «Μπλουμφιλντ», με το οποίο θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σύστημα που θα παρατάξει την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, στο 4-3-3- του Πορτογάλου τεχνικού, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος θα είναι η αμυντική τετράδα, με τον Βιτόλο να ξεκινάει ως αμυντικός χαφ. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται να κερδίζει τη θέση από τον Σιμάο από τη στιγμή που βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.. Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

Ψάχνουν τον αντι-Κάστρο

Μετά την αποτυχία απόκτησης του Κάστρο από την Πόρτο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος αποτέλεσε και το βασικό λόγο που καθυστέρησαν οι «πράσινοι» και χάθηκε η μεταγραφή, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Έτσι θα υπάρχουν ήδη τα χρήματα για να κινηθεί ο Δημήτρης Γόντικας και ο Φερέιρα για άλλες λύσεις.