ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσπάθεια αναδιοργάνωσης στον Παναθηναϊκό

Προσπάθεια αναδιοργάνωσης στον Παναθηναϊκό
Να σηκώσει κεφάλι μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ κα την ήττα με 3-0 από την Μακάμπι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός...

Να σηκώσει κεφάλι μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ κα την ήττα με 3-0 από την Μακάμπι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός ότι η ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη θα μπορούσε να έδινε σοβαρές ελπίδες στο «τριφύλλι» να προκριθεί αν είχε σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, αν δηλαδή είχε μετρήσει το γκολ του Τορτσέ.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» πλέον χρειάζεται νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά για να προκριθεί ή με τρία και μηδέν παθητικό για να στείλει το ματς στην παράταση. Η Μακάμπι κάθε άλλο παρά ευρωπαϊκό μεγαθήριο δεν είναι, αλλά η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Χρειάστηκε μόνο ένα κακό ημίχρονο, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να βρίσκονται πολύ κοντά στο να χάσουν όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και πολλά χρήματα. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αναμένεται να χάσουν το λιγότερο 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα εισέπρατταν από το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους, τα τηλεοπτικά, αλλά και τα εισιτήρια των τριών, τουλάχιστον, εντός έδρας αγώνων. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, θα ήταν μια μεγάλη «ανάσα» για το ταμείο του συλλόγου.