ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Τούμπα φέρνει πρόκριση!

Η Τούμπα φέρνει πρόκριση!
Πολύ κοντά στην πρόκριση του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ...

Πολύ κοντά στην πρόκριση του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση του με 2-0 της Καρπάτ Λβιβ.

Ο «δικέφαλος του βορά» εξασφάλισε ένα σοβαρό προβάδισμα για την ρεβάνς σε μια βδομάδα στην Ουκρανία με τα οικονομικά οφέλη σε περίπτωση πρόκρισης να ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Συγκεκριμένα, θα έχει να λαμβάνει ένα μπόνους πρόκρισης, χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και από τα εισιτήρια τριών τουλάχιστον ευρωπαϊκών αγώνων.

Προσθέτοντας σε αυτά τα επιπλέον χρήματα από νίκες ή ισοπαλίες στον όμιλο, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα μπορούν να τακτοποιήσουν αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ ανοίγεται και το ενδεχόμενο περεταίρω μεταγραφικής ενίσχυσης.

Εξάλλου, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ περιλαμβάνεται στις επτά ομάδες που ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι οποίες δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής, δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη στα χέρια τους την άδεια της UEFA για συμμετοχή στην Ευρώπη και θεωρούν ότι έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τα στοιχεία που θέλει η επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να είναι εντάξει και για τη Σούπερ Λίγκα.