ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουμ: «Δεν έχω δει χειρότερο Παναθηναϊκό»

Σουμ: «Δεν έχω δει χειρότερο Παναθηναϊκό»
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιτζάκ Σουμ, παρακολούθησε τους «πράσινους» στο Ισραήλ...

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιτζάκ Σουμ, παρακολούθησε τους «πράσινους» στο Ισραήλ και δήλωσε σοκαρισμένος από την εικόνα τους.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε τα παραπάνω στην «Εξέδρα». Πριν τον προκριματικό του Europa League είχε προειδοποιήσει μέσω συνέντευξης τον Παναθηναϊκό για την δυναμικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες του συλλόγου από το Ισραήλ περίμεναν τόσο μεγάλη νίκη:

«Ήταν τόσο κακός ο Παναθηναϊκός, που σας λέω ότι εξέπληξε ακόμη και τη Μακάμπι. Οι παίκτες της δεν περίμεναν, ότι θα έφταναν στο 3-0. Και μάλιστα τόσο εύκολα. Ακόμα και τώρα, πιστεύω ότι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

Στην συνέχεια ανέλυσε τα λάθη των «πρασίνων»:

«Έδωσε ευκαιρίες στη Μακάμπι, την άφησε να παίξει και δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τις δεύτερες επιθέσεις. Δεν πίεσε, δεν πάλεψε, δεν την προβλημάτισε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μου έδωσαν την εντύπωση πως δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει το παιχνίδι».
Ενώ έδωσε ελάχιστες ελπίδες περί ανατροπής του 3-0:

«Δεν έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό σε άλλο ματς, αλλά η εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι με σόκαρε. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει το 4-0. Τώρα θα έχει και την πίεση των οπαδών του. Εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να παίξει ανοιχτά και να ρισκάρει. Η Μακάμπι δεν αστειεύεται. Αν πετύχει ένα γκολ, μετά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει πέντε. Γίνονται αυτά;

Στο ποδόσφαιρο ναι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ αδύνατο. Έτσι όπως τον είδα στο Ισραήλ, δεν έχει καμία τύχη».
Πρόσθεσε, πως δεν έχει δει χειρότερο Παναθηναϊκό:

«Από ό, τι ξέρω, ούτε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε. Δεν πρέπει να είναι τυχαίο αυτό. Δεν γνωρίζω τι φταίει. Δεν είμαι ο προπονητής της ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι ποτέ δεν έχω δει χειρότερο τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr