ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Βαλβέρδε θέλει έναν γρήγορο ακραίο επιθετικό!

O Βαλβέρδε θέλει έναν γρήγορο ακραίο επιθετικό!
Στη συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός προπονητής με τον πρόεδρο της ομάδας...

Δεν είναι είδηση. Το ξέρει όλος ο κόσμος, το ξέρει ο πρόεδρος, το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν γρήγορο επιθετικό για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα αναμένεται να ξανακάνει εισήγηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτησή του. Ποιος είναι αυτός; Όπως όλα δείχνουν, είναι ο Αμπντούν.

Από τον Βιεϊρίνια στον Αλγερινό

Στη συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός προπονητής με τον πρόεδρο της ομάδας στο ραντεβού (κατά πάσα πιθανότητα) της Τρίτης θα μιλήσει για την αναγκαιότητα ενός γρήγορου ακραίου επιθετικού. Θα ήθελε τον Βιεϊρίνια, όμως, τα οικονομικά δεδομένα και κυρίως ο φόβος της διοίκησης του ΠΑΟΚ να πουλήσει έναν παίκτη (τον καλύτερό της) στον Ολυμπιακό έχουν δημιουργήσει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Έτσι, όλοι -και ο Βαλβέρδε- έχουν στραφεί στη λύση του Αμπντούν, τον οποίο λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σταντ μπάι ή τέλος πάντων ότι θα τον αποκτήσουν μόλις διαλευκανθεί η υπόθεση με την... πολυιδιοκτησία του.

Κίνηση για Μακούν, Τζιόλης και Ορμπάιθ

Στον Ολυμπιακό έλεγαν την Κυριακή (κάτι που ακούστηκε και στη Γενεύη) πως έγινε νέα κίνηση για τον Μακούν. Οι «ερυθρόλευκοι έδιναν όσα απαιτούνταν για τον δανεισμό του, αλλά ζήτησαν και κάποιες εγγυήσεις που αφορούσαν στην οψιόν αγοράς του. Η Αστον Βίλα δεν απάντησε, συμφωνία ή διαφωνία δεν επιτεύχθηκε άρα το θέμα παραμένει ανοικτό, αλλά όχι με τις ίδιες πιθανότητες για αίσιο τέλος όπως τις προηγούμενες μέρες...

Διαβάστε περισσότερα στο: theplayer.gr