ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψυχραιμία ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους φιλάθλους

Ψυχραιμία ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους φιλάθλους
Να προλάβουν μια επικείμενη τιμωρία της UEFA προσπαθούν στον Παναθηναϊκό…

Να προλάβουν μια επικείμενη τιμωρία της UEFA προσπαθούν στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, σε ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί αύριο στο ΟΑΚΑ να μην προβεί σε πράξεις που θα βλάψουν την ομάδα, αφού το τριφύλλι απειλείται με ποινή τιμωρίας της έδρας του, καθώς η UEFA του έχει ήδη επιβάλει τιμωρία με αναστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αγώνα με την Οντένσε.

Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση αυτόματα θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε η εικόνα στο γήπεδο να είναι η καλύτερη δυνατή. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια».

Να σημειωθεί ότι στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί αναβρασμός μετά την ήττα της ομάδας στο Ισραήλ με σκορ 3-0, η οποία ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Europa league.

Στη διοίκηση υπάρχουν φόβοι πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα αντιδράσουν έντονα αύριο, ωστόσο όλοι ευελπιστούν πως δεν θα παρεκτραπούν, κάνοντας μεγαλύτερο κακό στον Παναθηναϊκό.