ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ επίθεση για επική πρόκριση ο ΠΑΟ

Φουλ επίθεση για επική πρόκριση ο ΠΑΟ
«Να αποδείξουμε τι αξίζουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

«Να αποδείξουμε τι αξίζουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/8) για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μακάμπι και πλέον οι παίκτες του καλούνται να τον επιβεβαιώσουν για να σώσουν τη φετινή ευρωπαϊκή τους χρονιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απόψε (25/8, 21:15, Νovasports1) είναι υποχρεωμένοι να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους προκειμένου να ανατρέψουν το… δυσθεώρητο 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ και να φτάσουν σε μία έτσι κι αλλιώς πανηγυρική πρόκριση, που θα διαγράψει μεμιάς τα πικρόχολα σχόλια, τους βαρείς χαρακτηρισμούς και τις… κορώνες απαξίωσης.

Ο «πικρός» αποκλεισμός από την φάση των play off του Champions League, που γνώρισαν οι «πράσινοι» από την Οντένσε, επιβάλλεται να «χρυσωθεί» με μία επική ανατροπή, αφού τέτοια θα είναι εφόσον πραγματοποιηθεί, επί της Μακάμπι και τα πράγματα να… μπουν και πάλι στη θέση τους.

Η ομάδα του τριφυλλιού καλείται να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) να μην δεχθεί γκολ και να πάει το παιχνίδι στην παράταση, ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ.

Σε περίπτωση πάντως που δεν καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, τότε θα πρέπει να επιστρατευτούν σενάρια βγαλμένα από επιστημονική φαντασία για να μιλάμε περί πρόκρισης!