ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλοελβετική εταιρεία θέλει την ΑΕΚ

Ιταλοελβετική εταιρεία θέλει την ΑΕΚ
Επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με δικηγόρους που εκπροσωπούν υποψήφια επενδυτική εταιρεία με έδρας την Πράγα...

Επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με δικηγόρους που εκπροσωπούν υποψήφια επενδυτική εταιρεία με έδρας την Πράγα, αποκαλύπτει με δημοσίευμα της, η εφημερίδα Sportday.

Συγκεκριμένα, πριν από μια εβδομάδα, δικηγόροι που εκπροσωπούν την εταιρία Side Property Limited ξεκίνησαν επαφές με ανθρώπους της «Ένωσης» στην οποία έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην εταιρία ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ εμφανίστηκε επιφυλακτικός, αφού οι άνθρωποι της SPL δεν ξεκαθάρισαν τι ήθελαν ως αντάλλαγμα για αυτή τους την επένδυση. Για αυτό το λόγο και προκειμένου να εξακριβώσει τις προθέσεις της συγκεκριμένης εταιρίας, ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 2 εκ. ευρώ.

Η προθεσμία που δόθηκε λήγει την Παρασκευή και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν τελικά η SPL όντως ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως τονίζει η εφημερίδα πίσω από το ενδιαφέρον κρύβεται το θέμα του γηπέδου, αφού η συγκεκριμένη εταιρία έχει χτίσει το "Σίνοτ Τίπ Αρίνα", γήπεδο της Σλάβια Πράγας που θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2013.