ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζούρος και Μπουρούσης διαψεύδουν τα προβλήματα μεταξύ τους

Ζούρος και Μπουρούσης διαψεύδουν τα προβλήματα μεταξύ τους
Τέλος στην φημολογία που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό και έκανε λόγο για ένταση μεταξύ...

Τέλος στην φημολογία που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό και έκανε λόγο για ένταση μεταξύ τους έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος και ο διεθνής σέντερ Γιάννης Μπουρούσης.

Αμφότεροι, με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), διαψεύδουν πως υπήρξε ένταση μεταξύ τους, όπως υποστήριξαν δημοσιεύματα.

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρει στη δήλωσή του:
«Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που μας έκαναν να κοιταζόμαστε με μεγάλη απορία. Η ομάδα είναι πολύ αγαπημένη, δεν υπάρχει κανένα θέμα και απορούμε πώς δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος. Πραγματικά μάς κάνουν να γελάμε αυτά τα πράγματα. Είναι ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο και καμία ουσία. Δεν συμβαίνει τίποτα κι όσοι είναι εδώ και παρακολουθούν την ομάδα από κοντά βλέπουν την κατάσταση» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρει στην γραπτή δήλωσή του:
«Είναι ένα θέμα που με λυπεί. Κάποια κείμενα αναφέρονται σε μένα και την προηγούμενή μου ομάδα. Εδώ όμως είμαστε στην Εθνική ομάδα. Επειδή 2-3 άνθρωποι δεν με συμπαθούν, θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει, χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα από τους συμπαίκτες μου ή από τους προπονητές. Καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε κι όχι να δημιουργούμε θέμα επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η φάτσα μας».