ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα Μουντιάλ δυνατών συγκινήσεων για ανθρώπους που γουστάρουν την περιπέτεια

Ένα Μουντιάλ δυνατών συγκινήσεων για ανθρώπους που γουστάρουν την περιπέτεια

Η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ήδη ξεκινήσει στη Ρωσία και οι συγκινήσεις που προσφέρει είναι ήδη πολλές, αν σκεφτεί κάποιος τις εκπλήξεις που έχουν ήδη γίνει τόσο όσον αφορά στα αποτελέσματα όσο και αναφορικά με τους παίκτες και τις ομάδες που ξεχωρίζουν.

Το φετινό Μουντιάλ -όπως έχουμε καταλήξει να αποκαλούμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση από το 1982 μέχρι σήμερα- είναι για ανθρώπους που θέλουν δυνατές εμπειρίες, για ανθρώπους που θα προτιμούσαν, για παράδειγμα, να οδηγούν ένα αυτοκίνητο όπως το Eclipse Cross της Mitsubishi Motors, το καλύτερο SUV που έχει δημιουργήσει η ιαπωνική εταιρεία.

Αν και οι πρώτοι αγώνες δεν είναι πάντα ενδεικτικοί, υπάρχουν ορισμένοι παίκτες όπως και ομάδες που επιδεικνύουν τη συμπεριφορά και την ευφυΐα εκείνη που θα τους φέρει -αν όχι στην κορυφή, τουλάχιστον στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Πάρτε, για παράδειγμα, τους δύο μεγάλους αστέρες της Κροατίας, τον Λούκα Μόντριτς και τον Ιβάν Ράκιτιτς που οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη επί ενός μεγάλου φαβορί, όπως η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Η μεσαία γραμμή της κροατικής ομάδας έδειχνε ακατανίκητη στον συγκεκριμένο αγώνα, έμοιαζε σαν να μπορούσε να κινηθεί επί παντός εδάφους, όπως κάνουν και τα καθαρόαιμα SUV, όπως είναι το Eclipse Cross, το οποίο χάρη στα 163 άλογα του κινητήρα του, δεν σταματά πουθενά.

M1 copy

Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι από τα πρόσωπα του φετινού Μουντιάλ, και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όντως είναι, θέλοντας να αποδείξει ότι είναι η «κατσίκα» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ή αλλιώς ο GOAT (Greatest Of All Time), εξού και το μουσάκι που λάνσαρε στη 2η αγωνιστική.

M2 copy

Ένας άλλος παίκτης που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι, φυσικά, ο Γάλλος Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τώρα καλείται να οδηγήσει τους «τρικολόρ» μέχρι τουλάχιστον τα ημιτελικά, με δεδομένο το ταλέντο που διαθέτει η συγκεκριμένη ομάδα. Σημειωτέον πως η Εθνική Γαλλίας διαθέτει αρκετό νέο αίμα (Μμπαπέ, Πογκμπά, Βαράν) προσδίδοντας αρκετά νέα στοιχεία στην ομάδα, θυμίζοντας ολίγο και το νέο σχεδιασμό του Eclipse Cross, όπου οι σχεδιαστές της Mitsubishi πέτυχαν να κάνουν κάτι πολύ καλό, ακόμη καλύτερο.

Στο νέο «αίμα» που δείχνει εξαιρετικά φιλόδοξο περιλαμβάνονται και δύο παίκτες πάνω στους οποίους οι χώρες τους, οι οποίες θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, στηρίζουν πολλά. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, τον επιθετικό της ομάδας της Αγγλίας, ο οποίος από τον πρώτο αγώνα έδειξε ότι έχει τις προϋποθέσεις να αντέξει την τρομερή πίεση που έχει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση η συγκεκριμένη εθνική ομάδα, και τον Αλεξάντερ Γκολόβιν, ο οποίος αποτελεί την ελπίδα των Ρώσων για να έχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στη διοργάνωση που φιλοξενούν στη χώρα τους. «Drive your ambition» (οδήγησε τη φιλοδοξία σου) θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν για τους συγκεκριμένους παίκτες, ακολουθώντας το σλόγκαν που χρησιμοποιεί και η Mitsubishi Motors.

M3 copy

Κάθε διοργάνωση και ειδικά το Μουντιάλ θέλει μία ομάδα που να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Ο Δαυίδ, τον οποίο θα υποστηρίξεις μέχρι τέλους. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η Ισλανδία. Όμως, η ομάδα της βορειότερης χώρας της Ευρώπης ήταν η ομάδα που όλοι λατρέψαμε στο EURO 2016 και πλέον δεν είναι και τόσο έκπληξη. Γι’ αυτό και πολλοί προτιμούν την ομάδα της Ιαπωνίας. Μία ομάδα χωρίς μεγάλους σταρ αλλά με παίκτες που ξέρουν να κινούνται σωστά και να παίρνουν το αποτέλεσμα. Μία ομάδα που ακολουθεί το κλισέ της καλοκουρδισμένης μηχανής. Αν και στην περίπτωση των Ιαπώνων, με δεδομένη την κορυφαία ποιότητα των αυτοκινήτων που παράγουν η εθνική ομάδα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου μοιάζει με ένα κορυφαίο SUV, όπως είναι το Eclipse Cross της Mitsubishi Motors, το οποίο θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες…