ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Τσεν Τσεν από την Κίνα στο ελληνικό Voice - Το όνειρο για το τραγούδι και η αγάπη για τη χώρα μας

Η Τσεν Τσεν από την Κίνα στο ελληνικό Voice - Το όνειρο για το τραγούδι και η αγάπη για τη χώρα μας

Η νεαρή Κινέζα δεν σταματά να κυνηγά το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια. Μιλά στο Newsbomb.gr για την αγάπη της για τη χώρα μας, όπου ζει εδώ και εννέα χρόνια και εύχεται να τελειώσει γρήγορα η πανδημία.

Από την χώρα του μεταξιού η νεαρή Τσεν Τσεν ήρθε στην Ελλάδα και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της. Αυτό την έφερε στα πλατό του Voice. Για δεύτερη φορά μέσα σε χρόνια βελτιωμένη φωνητικά και πιο ώριμη πέρασε την φάση των blinds και διάλεξε να είναι στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα live, αλλά η νεαρή από την Κίνα δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να κυνηγά το όνειρο της.

Μιλά στο Newsbomb.gr και εξηγεί τι την έφερε στην Ελλάδα και γιατί η μουσική είναι κομμάτι της ψυχής της.

Από την Κίνα στην Ελλάδα για να… τραγουδήσεις. Πως προέκυψε αυτό;

«Το όνειρό που έχω από πολύ μικρό παιδί είναι να γίνω τραγουδίστρια. Μου αρέσει πολύ η μουσική, είναι κομμάτι μου.

Στην Ελλάδα ήρθα πριν λίγα χρόνια με την οικογένεια μου αλλά αυτό δεν μου απέτρεψε τα σχέδια να γίνω τραγουδίστρια. Έτσι δήλωσα συμμετοχή στο Voice of Greece για να κυνηγήσω το όνειρο μου».

Πες μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σου στο Voice, πώς σου φάνηκε η εμπειρία, τι αποκόμισες;

«Φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο Voice. Η πρώτη φορά ήταν το 2018 και ήμουν πολύ νευρική. Το αποτέλεσμα ήταν να με κυριεύσει το άγχος να μην τραγουδήσω καλά και έτσι δεν με διεκδίκησε κανένας coach. Το γεγονός αυτό με πείσμωσε και έτσι δούλεψα πολύ και αποφάσισα να πάω φέτος. Και τελικά δικαιώθηκα. Τρεις coaches με διεκδίκησαν και μπήκα στο παιχνίδι. Χάρηκα πολύ !!!Εκεί έκανα πολλούς νέους φίλους που τους αρέσει η μουσική. Όλοι ήταν ευγενικοί και γλυκοί!!!».

Γιατί επέλεξες τον Σάκη;

«Με ρωτάς, γιατί επέλεξα τον Σάκη; Γιατί ο Σάκης ήταν και ο λόγος που επέστρεψα.

Να τα πάρω τα πράγματα με σειρά. Όταν είδα τους τρεις προπονητές να γυρίζουν για μένα, ο πρώτος που κοίταξα ήταν ο Σάκης. Και με το που τον είδα, «κλείδωσα» την επιλογή μου. Πριν τρία χρόνια, το 2018 όταν είχα αποκλειστεί από τα live, έκλαιγα στα καμαρίνια.

Όταν με είδε τότε ο Σάκης, ήρθε με αγκάλιασε και μου είχε πει, «Μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, προσπάθησε σκληρά και μετά έλα ξανά». Λοιπόν, δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να τον επιλέξω! Γιατί αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα! Τα λόγια του εκείνη την στιγμή ήταν σανίδα σωτηρίας για εμένα και με ανέβασε πολύ ψυχολογικά, παρότι είχα υποστεί λόγω του τρακ μου ένα πολύ δυνατό χτύπημα λίγο πριν».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

«Θέλω πολύ να κάνω πολλά μαθήματα μουσικής για να γίνω ακόμη καλύτερα. Πρέπει να βελτιώσω και άλλο τα ελληνικά μου γιατί να μάθω να τραγουδώ και στα ελληνικά.

Ελπίζω η εμπειρία που απέκτησα από το Voice να με βοηθήσει στα μελλοντικά μου σχέδια που είναι γεμάτα με μουσική και νότες».

Θα μείνεις στην Ελλάδα και θα ασχοληθείς με το τραγούδι και τη μουσική;

«Αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Ζω ήδη εννέα χρόνια εδώ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θέλω πολύ να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ, αλλά χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση. Το όνειρο μου είναι να τραγουδήσω σε σκηνή με δημοφιλείς και αναγνωρισμένους Έλληνες τραγουδιστές».

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον κόσμο, τι θα ήταν αυτό;

«Να μην υπήρχε αυτή η πανδημία ή να τελειώσει σύντομα. Και όλος ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα. Για να βγάλουμε τις μάσκες και να δούμε τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων. Να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε όλοι, χωρίς να κρατάμε πια αποστάσεις. Και κάτι άλλο. Να μην υπάρξουν ποτέ άλλοι πόλεμοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.