Janus Wiberg: Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη στο Newsbomb.gr - H σύγκριση, η καριέρα στο εξωτερικό κ
Αριστερά ο Παντελής Παντελίδης και δεξιά ο Janus Wiberg
Πηγή: Newsbomb.gr
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Janus Wiberg: Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη στο Newsbomb.gr - H συνάντηση με την οικογένεια

Ο Δανός τραγουδιστής Janus Wiberg μίλησε στο Newsbomb.gr και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς έμαθε για την ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και στη συνάντησή του με την οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή

Ο 32χρονος Janus Wiberg από τη Δανία βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, λόγω της τρομερής ομοιότητάς του με τον Παντελή Παντελίδη. Όπως θα δείτε, εκτός από την ομοιότητα, ο Δανός μουσικός έχει και άλλα κοινά με τον Παντελίδη, όπως ότι παίζει κιθάρα και κάνει κάποιες κινήσεις που παραπέμπουν πολύ στον αξέχαστο τραγουδιστή όταν τραγουδά.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Janus Wiberg, ο οποίος δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέσαμε προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αλλά και για να μας αποκαλύψει ποιος ακριβώς είναι.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι πράγματι ο Δανός μοιάζει αρκετά με τον αδικοχαμένο Έλληνα τραγουδιστή.

Janus Wiberg: Πώς ανακάλυψε την ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη

Ο άνδρας με όνομα Janus Wiberg αν και «χτίζει» τη δική του καριέρα στο τραγούδι στη Δανία, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός και στο ελληνικό κοινό.

«Η καριέρα μου ξεκίνησε στην Ιρλανδία όταν ήμουν 23 ετών, τότε έκανα και το πρώτο μου CD. Το 2017 έκανα τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειωθεί στη Δανία», ανέφερε αρχικά ο Janus Wiberg στο Newsbomb.gr.

«Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα υπογράψω συμβόλαιο με την μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία του κόσμου», πρόσθεσε.

Ο Janus Wiberg περιέγραψε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είναι ο σωσίας του λαϊκού τραγουδιστή λέγοντας: «Κάποια στιγμή πήγα σε ένα βενζινάδικο στον τόπο κατοικίας μου, εκεί μια εργαζόμενη Ελληνίδα ήρθε και μου είπε "Είναι τρελό, μοιάζεις με τον Παντελή Παντελιδη", δεν είχα ιδέα ποιος ήταν αυτός ο άνδρας, τότε μπήκε στο Google μου τον έδειξε, μου περιέγραψε την ιστορία του και συνειδητοποίησα ότι όντως μοιάζουμε πάρα πολύ».

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι του παίρνει σχεδόν τρεις ώρες μέχρι να μάθει το ρεφρέν ενός τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη: «Κάνω cover του Παντελή Παντελίδη γιατί μου προκαλεί ενθουσιασμό. Για να μάθω το ρεφρέν ενός τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη μου παίρνει 3 ώρες».

Η συνάντηση του Janus Wiberg με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Ο 32χρονος Δανός αυτές τις ημέρες ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για να γνωρίσει την οικογένεια του Παντελή και να δειπνήσει με δύο θαυμαστές του. Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον αδερφό του Παντελή, Κωνταντίνο, και ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram από το στούντιο ηχογράφησης.

«Η συνάντηση με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη είναι κάτι που θα ήθελα να μείνει μεταξύ της οικογένειας του και εμού και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό», είπε σχετικά με τη συνάντηση του με την οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται όταν τον ταυτίζουν με τον Έλληνα τραγουδιστή απάντησε: «Έχω συνεργαστεί με μεγάλους μουσικούς στη χώρα μου. Δεν γνώριζα τον Παντελή Παντελίδη. Είμαι χρόνια στον χώρο της μουσικής και η ομοιότητα μου με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη δεν είναι κάτι που με επηρεάζει ιδιαίτερα. Είναι στενάχωρο που έχασε τη ζωή του σε τόσο μικρή ηλικία».

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του από τους θαυμαστές του εκλιπόντος τραγουδιστή: «Για τους Έλληνες το γεγονός ότι μοιάζουμε τόσο πολύ είναι κάτι που τους προκαλεί ενθουσιασμό».

Διαβάστε επίσης

Παντελής Παντελίδης: Στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του - Η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του και είναι τραγουδιστής

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δέχομαι μπούλινγκ, θεωρούν ότι δεν έχω δικαίωμα να τραγουδάω»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ