Notebook με ηλιακό πληκτρολόγιο αφής

Οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας έχουν γίνει τρόπο ζωής και φαίνεται χαρακτηριστικά από την τάση των εταιριών...

Notebook με ηλιακό πληκτρολόγιο αφής

Οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας έχουν γίνει τρόπο ζωής και φαίνεται χαρακτηριστικά από την τάση των εταιριών να δημιουργούν συσκευές που έχουν ως κύρια πηγή ενέργειας το φως.

Έτσι μετά το πρώτο ηλιακό πληκτρολόγιο της Logitech, έρχεται το πρώτο notebook που διαθέτει ηλιακό πληκτρολόγιο αφής!

Χάρι στο ειδικά σχεδιασμένο ηλιακό πάνελ, το notebook έχει πάχος μόλις 2.1mm, ενώ η ενεργειακή κατανάλωση μειώνεται έως 20%.

Το ηλιακό πάνελ είναι ενσωματωμένο τόσο στο πληκτρολόγιο, όσο και στο περίβλημα του notebook, έτσι ώστε να απορροφά ενέργεια από φυσικές ή τεχνητές φωτεινές πηγές, ακόμα και όταν το notebook είναι κλειστό.

Η δημιουργία της AUO θα παρουσιαστεί στις 10 Νοεμβρίου στην εκδήλωση FPDI.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή