ΦΑΡΜΑΚΟ

Διακρίσεις για τον ΟΦΕΤ σε «Πρωταγωνιστές» και «Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Ιουλία Τσέτη
Η Ιουλία Τσέτη

Μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη τον τελευταίο καιρό. Οι διακρίσεις αυτές τοποθετούν τις βιομηχανίες του Ομίλου στην κορυφή του σύγχρονου ελληνικού επιχειρείν, της εξωστρέφειας, της δυναμικής ανάπτυξης, αλλά και της εργασιακής ασφάλειας.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2021», που διοργάνωσε για 6η φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, οι βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Uni-pharma & InterMed, έλαβαν τέσσερις σημαντικές διακρίσεις. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε και είναι και αυτή αφιερωμένη στην δεκαετία 2010-2020.

Επιβραβεύθηκαν επίσης, οι Greek Business Champions της Δεκαετίας, επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι Uni-pharma & InterMed, ενώ μεταξύ των τεσσάρων διακρίσεων που έλαβε ο ΟΦΕΤ, περιλαμβάνεται και το βραβείο «Solidarity Excellence Award». Με αυτά τα βραβεία τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις, για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξαν έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Τα βραβεία παρέλαβαν η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, η επικεφαλής του HR του ΟΦΕΤ κυρία Σμαραγδή Ταλάκη και ο Corporate Development Manager της Uni-pharma κ. Σπύρος Κίντζιος.

Στις 7 Ιουλίου 2021, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διακρίθηκε ως ένα από τα «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2021» για τις συνεχείς του επενδύσεις σε ένα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον, για την σημαντική αύξηση των οικονομικών του αποτελεσμάτων και την στοχευμένη στρατηγική του σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, που περιλαμβάνει ενέργειες για την κοινωνία, το περιβάλλον, την επιστήμη, την έρευνα και τη νέα γενιά. Την εκδήλωση DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2021, οργάνωσε ο εκδοτικός Όμιλος New Times Publishing, ένας θεσμός, που υλοποιείται αδιάλειπτα τα τελευταία 18 χρόνια.

Το βραβείο παρέλαβε ο επικεφαλής των Εξαγωγών του ΟΦΕΤ- Uni-pharma & InterMed- κ. Γιώργος Σπίγκος, ο οποίος εξήρε το έργο όλων των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν και οι οποίες όπως τόνισε, «μοχθούν, παράγουν και επενδύουν σε μία δύσκολη και απαιτητική εποχή, εξαιτίας της πανδημίας, ενώ πριν την υγειονομική κρίση είχαμε την οικονομική, με τους εργαζόμενους ωστόσο, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους». «Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη πορεύεται δυναμικά με την βαριά κληρονομιά του Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος είχε οραματιστεί μία σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών, με υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα», επεσήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Σπίγκος.

Εξάλλου, ο ΟΦΕΤ, έλαβε το προηγούμενο διάστημα, μία σειρά και από άλλες διακρίσεις. Ειδικότερα:

- Δύο πολύ σημαντικά βραβεία, έλαβε η φαρμακοβιομηχανία InterMed, στο πλαίσιο των PACKAGING AWARDS 2021 τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στο House 124. Πρόκειται για τη νέα δερματολογική σειρά Skin Pharmacist, η οποία διακρίθηκε με GOLD βραβείο - Graphic Design Innovation ως Minimal ανακυκλώσιμη συσκευασία και την καταξιωμένη εδώ και πολλά χρόνια σειρά γυναικείας φροντίδας Eva Intima, η οποία εφέτος κυκλοφόρησε σε νέα συσκευασία και διακρίθηκε με SILVER βραβείο - Graphic Design Innovation, ως μία δωρική, ανακυκλώσιμη συσκευασία.

- Τέσσερις διακρίσεις, οι οποίες ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο την εικόνα των εταιρειών του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στην συνείδηση του καταναλωτή, έλαβαν αντίστοιχα προϊόντα των Uni-pharma και InterMed, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Pharmacist Choice 2021: Οι μεγάλοι νικητές των προϊόντων Φαρμακείου» που οργάνωσε ο όμιλος Μπούσσια, την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

- Τέλος, δύο Gold και ένα Silver βραβείο, κατέκτησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη την Πέμπτη 20 Μαΐου, στο πλαίσιο της βράβευσης των Health & Safety Awards 2021, που οργάνωσε για 8η χρονιά η Boussias υπό την Αιγίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ποιες περιοχές και πότε θα πλήξει ο αφρικανικός καύσωνας - Στο «κόκκινο» όλη η χώρα