Το Salospir της Uni-pharma διακρίθηκε ως «Αιωνόβιο Brand 2019»

Newsbomb

Το Salospir της Uni-pharma διακρίθηκε ως «Αιωνόβιο Brand 2019»

Με τη διάκριση «Αιωνόβιο brand 2019» για τα 33 χρόνια παρουσίας του στη φαρμακευτική αγορά βραβεύθηκε το Salospir της φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma, στις 26 Ιουνίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΑΡΟΥΣΙ Plaza.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ.

Το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο Marketing Manager της Uni-pharma SA, φαρμακοποιός κ. Μάρκος Θεοδώρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες που είχαν θέμα τη «Συνταγή της διαχρονικής ιστορικής επιτυχίας των επιχειρήσεων». Όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των ομιλητών και τις διακρίσεις, οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα συνεχίζουν να μεγαλώνουν, να επιβιώνουν και να ανθίζουν, με την υποστήριξη της 2ης, 3ης και 4ης γενιάς, παρά το δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.

Το Salospir αποτελεί προϊόν αυτοδύναμης έρευνας και τεχνογνωσίας της Uni-pharma, φαρμακοβιομηχανίας του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, από το 1986, οπότε και πρωτοκυκλοφόρησε. Έχει ως δραστικό συστατικό το ακετυλοσαλικυλικό οξύ στη μορφή των εντεροδιαλυτών δισκίων, έτσι ώστε να προστατεύει το στομάχι από τις ερεθιστικές επιδράσεις του ακετυλοσαλικυλικού οξέος.

Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο έχει αποδειχθεί μέσα από κλινικές μελέτες που έχουν γίνει ότι μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη προληπτική θεραπεία ως αντιθρομβωτικό και αντισυγκολλητικό των αιμοπεταλίων, που με απλά λόγια σημαίνει πρόληψη εμφράγματος του μυοκαρδίου τόσο προεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά.

Το Salospir, το 2018 έφθασε σε πωλήσεις τα 10 εκατομμύρια κομμάτια, μόνο στην Ελλάδα, με ανάπτυξη σε σχέση με το προηγούμενο έτος πάνω από 3%. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι το 2018 πάνω από 550.000 Έλληνες ήταν σε καθημερινή αγωγή με το Salospir για ολόκληρο το χρόνο.

Η Uni-pharma είναι η πρώτη φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα, η οποία το 1996 προέβη σε μια σημαντικότατη επένδυση, με σκοπό την εισαγωγή τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον, με την αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού ειδικά για την επικάλυψη των εντεροδιαλυτών δισκίων Salospir, για την οποία τιμήθηκε από το υπουργείο Βιομηχανίας με την απονομή του 3ου Βραβείου «Μεθόδων Παραγωγής και Προϊόντων Φιλικών προς το Περιβάλλον». Τέλος, το Salospir είχε διακριθεί και το 2003 από το ΕΒΕΑ, με το «Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος του 2003».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved