ΥΓΕΙΑ

Κοροναϊός: Δύο σύγχρονοι υπερηχοτομογράφοι σε νοσοκομεία αναφοράς για την ενίσχυση του ΕΣΥ

Κοροναϊός: Δύο σύγχρονοι υπερηχοτομογράφοι σε νοσοκομεία αναφοράς για την ενίσχυση του ΕΣΥ
ASSOCIATED PRESS

Δύο υπερηχοτομογράφους, σύγχρονης τεχνολογίας, σε νοσοκομεία αναφοράς, παρέχει η Siemens Healthineers για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην αντιμετώπιση της νόσου COVID -19.

Οι δύο υπερηχοτομογράφοι θα συνδράμουν στα στάδια της πρόγνωσης, θεραπείας και επαναξιολόγησης της πορείας των ασθενών με νόσο COVID-19.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα κλινικών εφαρμογών και με υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση, οι συγκεκριμένοι υπερηχοτομογράφοι συμβάλλουν στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση νοσημάτων του θώρακα καθώς και στην άμεση αξιολόγηση της δομής και της λειτουργικότητας οργάνων και αγγείων των ασθενών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα υπερήχων βασισμένο σε καινοτόμο αρχιτεκτονική που διαθέτει προηγμένες εφαρμογές και εργαλεία με τεχνολογία AI (Artificial Intelligence)

Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με τον ευέλικτο σχεδιασμό, συνιστούν μια αποτελεσματική λύση, ικανή να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες διαφόρων νοσοκομειακών τμημάτων (ακτινολογικό τμήμα, εξωτερικά ιατρεία, τμήμα επειγόντων περιστατικών, μονάδα εντατικής θεραπείας) ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

«Σε αυτή την πρωτοφανή παγκόσμια δοκιμασία, η Siemens Healthineers προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογίες, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και υποστήριξης του σημαντικού έργου όλων των επαγγελματιών υγείας. Για εμάς, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί προτεραιότητα» δήλωσε ο Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SIEMENS HEALTHCARE ABEE.

Διαβάστε επισης:

Κορονοϊός: 148 θάνατοι στην Ελλάδα - 15 νέα κρούσματα - 2.678 στο σύνολο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις