ΥΓΕΙΑ

Δωρεά 150 αυτόματων απινιδωτών στο Υπουργείο Υγείας

Κικίλιας
INTIME NEWS

Κικίλιας: Δωρεά της Kaizen Gaming (Stoiximan)

«Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το οποίο ξεκίνησε με μια σκηνή που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη. Αυτή της κατάρρευσης του Δανού ποδοσφαιριστή Έρικσεν, ο οποίος σώθηκε χάρη στις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου αλλά και της ύπαρξης απινιδωτή στο γήπεδο». Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, ήταν η αφορμή για τον υπουργό Υγείας, να επικοινωνήσει με την εταιρεία Kaizen Gaming (Stoiximan), για τη δωρεά 150 αυτόματων απινιδωτών στο υπουργείο Υγείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κικίλιας, οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε δημόσιους χώρους συνάθροισης, σε γήπεδα, χώρους άθλησης, αλλά και θα δοθούν σε κοινωνικούς φορείς σε όλη την χώρα τους επόμενους δύο μήνες. Επίσης, κλιμάκια του ΕΚΑΒ θα αναλάβουν την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση των απινιδωτών στα σημεία τοποθέτησής τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία που για ακόμη μία φορά, όπως έκανε σε δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού αλλά και 6 φορητών ΜΕΘ, στέκεται δίπλα μας και συνδράμει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά – Ποιες είναι οι πιο «μολυσμένες» περιοχές