ΥΓΕΙΑ

Δεσμεύσεις Πολάκη στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

Δεσμεύσεις Πολάκη στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, είχε το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), την Τρίτη (29/03/2016).

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Στη συνάντηση, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον αναπληρωτή υπουργό διάφορα αιτήματά τους. Ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε για την άμεση ικανοποίηση κάποιων εξ’ αυτών, ενώ για τα υπόλοιπα, το υπουργείο θα αναλάβει πρωτοβουλίες, οι οποίες θα λύσουν οριστικά, χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την προμήθεια καινούριων ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ, ενώ δεσμεύτηκε να εξεταστεί τόσο από την ηγεσία του υπουργείου όσο και από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, το αίτημα των εργαζομένων να έχουν προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών θέσεων ανά περιφέρεια οι αιτούντες μετάταξη ή απόσπαση.

Τέλος, για το θέμα της αποζημίωσης των πρόσθετων αμοιβών προσωπικού ΕΚΑΒ, για τον μήνα Δεκέμβριο 2015, έχει ήδη δοθεί εντολή στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών του υπουργείου Υγείας, για άμεση διευθέτηση.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων