ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα συστατικά που θα σας χαρίσουν άμεση ενέργεια

Αυτά είναι τα συστατικά που θα σας χαρίσουν άμεση ενέργεια

Έχετε «πιάσει» τον εαυτό σας να λέει όλο και συχνότερα τη φράση «είμαι κουρασμένος»;

Κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο, με την εξάντληση να «αγγίζει» κόκκινο, αισθάνεστε πως δεν θα καταφέρετε να φτάσετε ούτε μέχρι το κρεβάτι; Τίποτα από τα παραπάνω δεν ανήκει στην «σφαίρα» του παράλογου, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως κάθε μέρα βρισκόμαστε σε έναν ασταμάτητο αγώνα… επιβίωσης, έναν αγώνα δρόμου με το χρόνο, όπου πάντα εμείς ερχόμαστε τελευταίοι. Τα «τρελά» ωράρια, οι ατελείωτες υποχρεώσεις και οι συνεχόμενες μετακινήσεις από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη, είναι λογικό να μας «γονατίζουν» μόλις περνάμε το κατώφλι του σπιτιού.

Πολλά πρωινά μάλιστα, ακόμη και όταν έχουμε συμπληρώσει ένα «χορταστικό» 8ωρο ύπνου και ξεκούρασης, ο οργανισμός μας δεν έχει μπορέσει ακόμη να συνέλθει από τη χθεσινή… ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε κόπωση, πριν καν ακόμη πάρουμε «μπρος». Αυτό το μικρό… λάθος μπορεί να επιδιορθώσει το καινοτόμο ALTION Tonovit ®, χαρίζοντάς μας ενέργεια και ευεξία στη στιγμή! Πιο συγκεκριμένα, το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, είναι ο απόλυτος «σύμμαχος» του οργανισμού μας ενάντια στην κόπωση, καθώς περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά τα οποία χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στο πιο… ζόρικο ημερήσιο πρόγραμμα! Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Panax Ginseng

Το Panax Ginseng είναι ένα ασιατικής προέλευσης τζινσενοσίδες (ginsenosides) και φημολογείται πως λεκτικά αποτελεί παράγωγο της ελληνικής λέξης «πανάκεια». Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πραγματικά αμέτρητες, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Κινέζοι το χρησιμοποιούσαν από τα αρχαία χρόνια ακόμη ως φάρμακο. Εκτός από τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις του δράσεις, το ισχυρό Panax Ginseng, ενισχύει επιπλέον τις νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου και προστατεύει τη φυσική λειτουργία του νευρικού μας συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο μάς βοηθά να είμαστε ακόμη πιο δραστήριοι και με σαφώς καλύτερες αποδώσεις.

Συνένζυμο Q10

Το συγκεκριμένο συνένζυμο, προϋπάρχει ήδη στον οργανισμό μας, απλά με την πάροδο του χρόνου σταδιακά μειώνεται. Το πρόβλημα είναι πως μπορούμε να βρούμε μόνο μικροποσότητες σε ελάχιστες τροφές, γεγονός που καθιστά τη λήψη κάποιου συμπληρώματος, όπως το ALTION Tonovit®, το λιγότερο απαραίτητη. Το συνένζυμο Q10 δεν είναι μόνο υπεύθυνο για τη βέλτιστη λειτουργία των μιτοχονδρίων (όπου και αποθηκεύεται), προλαμβάνοντας πιθανές ημικρανίες και πονοκεφάλους, αλλά ταυτόχρονα, κάνει καλό στον εγκέφαλο, προστατεύοντας τα κύτταρά του από κάποια πιθανή οξειδωτική βλάβη.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Τα «καλά» λιπαρά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούμε να τα βρούμε σε τροφές όπως τα καρύδια, ο λιναρόσπορος, ο σολομός, ο τόνος και οι σαρδέλες, είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την ψυχική μας υγεία, καθώς αποτελούν ένα από τα δομικά στοιχεία των νευρικών μας κυττάρων, καταπολεμώντας ακόμη και συμπτώματα που σχετίζονται με ασθένειες όπως η κατάθλιψη. Μην ξεχνάμε πως οι ανυπόφοροι πολλές φορές ρυθμοί της καθημερινότητας, το έντονο στρες και το άγχος, μπορούν μακροπρόθεσμα να γίνουν αιτία για την εκδήλωση ασθενειών.

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζετε πως εκτός από όλα τα προαναφερθέντα συστατικά, το ALTION Tonovit ® περιλαμβάνει επιπλέον, 13 βιταμίνες, 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Μία κάψουλα ημερησίως, έπειτα από ένα πλούσιο πρωινό γεύμα, είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση που θα σας δώσει την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεστε. Σε κάθε περίπτωση, πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, η επικοινωνία με τον προσωπικό σας γιατρό κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητη.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: 63535/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90229-ALTION-5/2019