ΥΓΕΙΑ

Vaser Shape: «Λιποκαταστροφέας» - Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Vaser Shape: «Λιποκαταστροφέας» - Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Το Vaser Shape είναι μέθοδος μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο στην υγεία του ασθενούς, όσο και στην τοπική αισθητική της προβληματικής περιοχής. Κατά αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας, εφαρμόζεται η απόλυτη θεραπεία για το τοπικό πάχος- καταστροφή λιποκυττάρων, το Vaser Shape.

To Vaser Shape είναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. (Η δίαιτα και η άσκηση από μόνες τους δεν επαρκούν).

Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος.

Ειδικός διαγνωστικός έλεγχος

Πριν από την κυρίως θεραπεία προηγείται ειδικός διαγνωστικός έλεγχος υπερήχων, που μέσω ειδικού αλγόριθμου, επιλέγει το εξατομικευμένο πρόγραμμα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους (αλλά και της κυτταρίτιδας), καθώς και τον ενδεικνυόμενο αριθμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα σε όλη τη διαδικασία, ο ασθενής θα πρέπει να πίνει ικανοποιητική ποσότητα νερού την ημέρα και να ακολουθεί υγιεινή διατροφή και μέτριας έντασης σωματικής άσκηση.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία.

Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι το ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο.

Παρέχει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Τι πετυχαίνει:

  • Μείωση τοπικού πάχους
  • Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
  • Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
  • Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
  • Λιπογλυπτική σώματος - Βελτίωση περιγράμματος
  • Μείωση - βελτίωση κυτταρίτιδας (Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
  • Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων - ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος).

Μηχανισμός δράσης

Οι χρόνιες κλινικές μελέτες καθώς και η έγκριση του FDA καθιστούν τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή.

Το Vaser Shape χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη κεφαλή με ειδικής πολλαπλής μεταβλητής συχνότητας υπερήχους, που επικεντρώνει τη δράση επί του υπό θεραπεία ιστού, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές.

Η μεταβλητή πίεση των υπερήχων παράγει μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών, και επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων.

Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων (κυρίως γλυκερολη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρονται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα.

Μια βδομάδα μετά την κυρίως θεραπεία ακολουθεί λεμφικό μασάζ με υπερήχους (επιπλέον ειδική κεφαλη του μηχανήματος), που βοηθά στην αποβολή των κυτταρικών μεμβρανών και υπολειμμάτων.

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

www.narcissusangelidis.gr