ΥΓΕΙΑ

Το φορητό laser… καπέλου που βάζει τέλος στις αγωγές τριχόπτωσης!

Το φορητό laser… καπέλου που βάζει τέλος στις αγωγές τριχόπτωσης!

Τα χάνω... μου πέφτουν.... πάει τα έχασα....! Αν δεν μιλάμε για μαλλιά...τότε υπάρχει πρόβλημα!

Αν όμως μιλάμε για μαλλιά και για την πλούσια κόμη που παλιότερα στόλιζε το κεφάλι σας ενώ τώρα αποφάσισε να κατευθυνθεί σταδιακά προς το πάτωμα, don’t panic!

Υπάρχει λύση!

Πλέον η τεχνολογία έχει δώσει την πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση – θεραπεία για την τριχόπτωση.

Γίνεται στην άνεση του σπιτιού σας, δεν λαδώνει τα μαλλιά, απαιτεί μόλις 7 λεπτά από το χρόνο σας, και το σημαντικότερο;

Είναι η μοναδική εγκεκριμένη θεραπεία χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια και χωρίς τη χρήση φαρμάκων!

Η πιο σύγχρονη και ασφαλής λύση για την τριχόπτωση!

Αποκλειστικά στην Ελλάδα, η Anastasakis Hair Clinic έφερε την θεραπεία τριχόπτωσης με το Laser Capillus 272 Pro, εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό φαρμάκων, FDA. Είναι η πιο αποτελεσματική αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση για άνδρες και γυναίκες, χωρίς παρενέργειες και με τουλάχιστον 98% αποτελεσματικότητα.

Πώς δρα η θεραπεία τριχόπτωσης LLLT Capillus 272 Pro;

«Η αγωγή με laser χαμηλής συχνότητας (LLLT) για τα μαλλιά έχει πολλαπλή δράση,» όπως μας εξηγεί ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, και επιστημονικός διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic. «Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, προκαλεί την παραγωγή φυσικών αυξητικών παραγόντων από τα κύτταρα και μεγιστοποιεί την μικροκυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το αποτέλεσμα είναι να σταματάει η τριχόπτωση εντός μερικών εβδομάδων, τα αδύναμα τριχοθυλάκια να γίνονται σταδιακά πιο υγιή και δυνατά και τα μαλλιά συνολικά πιο πυκνά!»

Τι είναι η θεραπεία τριχόπτωσης LLLT Capillus 272 Pro;

Η θεραπεία τριχόπτωσης LLLT (Low-Level Laser Treatment) με το Capillus 272 Pro είναι μια μη-φαρμακευτική, τριχογεννητική αγωγή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες. Είναι επίσημα εγκεκριμένη αγωγή από το FDA για την αποτελεσματικότητά της, κλινικά αποδεδειγμένη ότι μειώνει δραστικά τον ρυθμό της τριχόπτωσης, ενδυναμώνει τα λεπτά μαλλιά και βοηθάει στην επανέκφυσή τους.

Σε αντίθεση με τις 2 φαρμακευτικές αγωγές που είναι εγκεκριμένες από τον FDA για δράση τους ενάντια στην τριχόπτωση, την Μινοξιδίλη και τη Φιναστερίδη, η θεραπεία LLLT με το Capillus 272 Pro δεν έχει παρενέργειες ενώ είναι πιο ισχυρή και αποτελεσματική σε άνδρες και γυναίκες. Η εφαρμογή της είναι εξαιρετικά απλή είτε στο χώρο του ιατρείου ή ακόμα και στο σπίτι! Με λίγα λεπτά εφαρμογής την εβδομάδα, θα δείτε το ρυθμό της τριχόπτωσης να μειώνεται δραματικά και το σημαντικότερο, οι τρίχες αποκτούν περισσότερο όγκο και γίνονται πιο δυνατές.

Εγκεκριμένη για την αποτελεσματικότητά της!

Όπως μας εξηγεί ο Dr. Αναστασάκης MD, PhD: «Το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής - ο Εθνικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ - σε ένα διάστημα 40 χρόνων έχει εγκρίνει 3 μόνο αγωγές ενάντια στην τριχόπτωση που προκαλείται από την ανδρική Ανδρογενετική Αλωπεκία (ΑΓΑ) και τη γυναικεία Ανδρογενετική Αλωπεκία (ΓΑΑ): Τις φαρμακευτικές ουσίες Μινοξιδίλη και Φιναστερίδη και τα LLLT Laser. Δεν είναι τυχαίο ότι η θεραπεία τριχόπτωσης με Laser αποκαλείται θεραπεία χαμηλής εκπομπής Laser (Low Level Laser Therapy, LLLT) και τα Laser αυτά ονοµάζονται «θεραπευτικά Laser».

Αποτελεσματική λόγω …δύναμης!

Τα Low Level Laser δεν είναι κάτι νέο, κυκλοφορούν εδώ και 15 χρόνια περίπου, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν εξελίχθει πολύ και έχουν γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν, είχαν τη μορφή βούρτσας με 6 – 9 διόδους laser που απλά χτένιζες τα μαλλιά σου και -υποτίθεται- ότι το αδύναμο Laser της χτένας τόνωνε τα μαλλιά. Όμως αυτή η αρκετά κουραστική διαδικασία είχε ελάχιστη αποτελεσματικότητα, ακριβώς επειδή η ενέργεια της βούρτσας ήταν πολύ μικρή!

Σήμερα τα Low Level Lasers έχουν εξελιχθεί κατά πολύ,» μας λέει ο Dr. Aναστασάκης MD, PhD, «και έχουν γίνει πιο αποτελεσματικά, με πολλές περισσότερες διόδους laser. Από όλα αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά παγκοσμίως, τo πιο αποτελεσματικό, βάση κλινικών μελετών είναι το Capillus 272 Pro που αποκλειστικά στην Ελλάδα, μπορείτε να το βρείτε μόνο στην Anastasakis Hair Clinic.»

Ποιοι είναι κατάλληλοι για την θεραπεία τριχόπτωσης LLLT Capillus 272 Pro?

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laserαπευθύνεται σε ασθενείς με τριχόπτωση αλλά και σε όσους έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε μεταμόσχευση μαλλιών. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία έχει αποδειχτεί ότι βοηθά στην ταχύτερη επανέκφυση των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή.

Ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες με αραίωση, μέχρι σήμερα οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες, αφού οι γυναίκες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Φιναστερίδη, ενώ η Μινοξιδίλη, παρότι βοηθάει, σε πολλές γυναίκες προκαλεί αντιαισθητική τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ λαδώνει τα μαλλιά και αποτελεί καθημερινό αισθητικό πρόβλημα.

Ο Dr. Αναστασάκης MD, PhD μας εξηγεί πως ακριβώς γίνεται η θεραπεία με laser: «Στην αρχική επίσκεψη λαμβάνουμε λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και ιστορικό κληρονομικότητας της τριχόπτωσης, έτσι ώστε να καθοριστεί το θεραπευτικό σχήμα που θα επιφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Η θεραπεία μπορεί να γίνει τόσο στο χώρο του ιατρείου αλλά και στο σπίτι. Η δυνατότητα της θεραπείας με το Capillus 272 Pro στο σπίτι, είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους ασθενείς. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 7 λεπτά κι έτσι κάποιος μπορεί να κάνει τη συνεδρία του/της βλέποντας τηλεόραση, μπροστά στον υπολογιστή ή όποια στιγμή θέλει. Όλοι οι ασθενείς επανέρχονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στο ιατρείο μου για την εκτίμηση της πορείας τους και για τυχόν αναπροσαρμογή της αγωγής. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που εντάσσεται πλήρως στην καθημερινότητα του ασθενή, χωρίς να χρειάζεται να διακόπτει τις εργασίες του, να αλλάζει τη ζωή του ή να ταλαιπωρείται.»

Τώρα το καλοκαίρι τα LLLT laser – και συγκεκριμένα το Capillus 272 Pro Home Edition που ουσιαστικά είναι ένα φορητό laser που προσαρμόζεται κάτω από ένα οποιοδήποτε jockey καπέλο- είναι η ιδανική λύση για να έχετε πυκνά υγιή μαλλιά, γιατί:

  • σταματά την τριχόπτωση
  • βοηθά στην επανέκφυση των μαλλιών
  • είναι απλό και εύκολο στην εφαρμογή
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ παράλληλα εσείς ασχολείστε με κάτι άλλο
  • δεν έχει παρενέργειες
  • δεν λαδώνει τα μαλλιά, όπως συμβαίνει με τις τοπικές αγωγές
  • είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες
  • 7 λεπτά είναι αρκετά για δείτε τα μαλλιά σας πιο υγιή, δυνατά και πυκνά σε μερικές εβδομάδες

Υγιή, πυκνά μαλλιά χωρίς δικαιολογίες!

Όλοι έχουμε ακούσει δικαιολογίες όπως «είναι καλοκαίρι», «οι αγωγές για την τριχόπτωση λαδώνουν τα μαλλιά», «που να μπαίνω σε πρόγραμμα και να πρέπει να βάζω κάτι στα μαλλιά μου κάθε μέρα».

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην …βγάλετε μαλλιά!

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser Capillus 272 Pro σας λύνει τα χέρια και σας χαρίζει πυκνά και υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι!

Ευχαριστούμε πολύ τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, Χειρουργό Κεφαλής-Τραχήλου, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρο της ΕΛΑΜΑΤ, εξειδικευμένο Χειρουργό Αποκατάστασης Τριχωτού μέλος ISHRS, Diplomate & Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS).

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ένα ραντεβού με τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD στο ιατρείο του, Λεωφ. Κηφισίας 312 στο Χαλάνδρι, καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 210-8011000.