ΑΠΟΨΕΙΣ

Προανακριτική για Novartis: Η πικρή αλήθεια, η γλυκιά διαπλοκή και οι κουκούλες

Προανακριτική για Novartis: Η πικρή αλήθεια, η γλυκιά διαπλοκή και οι κουκούλες
INTIME NEWS

Το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα παίζουν η δικαστική και η εκτελεστική εξουσία - Γράφει ο Κώστας Τσιτούνας 

Οι δικαστικοί κινούνται με όρους κακώς νοούμενης πολιτικής διπλωματίας και οι πολιτικοί με όρους δικαστικής εξουσίας.

Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών κι όταν οι σχέσεις δικαστών - πολιτικών βασίζονται επί σειρά ετών στην γλυκιά διαπλοκή. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι οι δικαστές διορίζονται από τους πολιτικούς.

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Το που θα καταλήξει η παρωδία της προανακριτικής είναι προβλέψιμο. Εκεί που κατέληξε και το σκάνδαλο του 89. Τότε την πλήρωσαν ο Τσοβόλας, ο Πέτσος κι ο Κουτσόγιωργας που κατέληξε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Οι Δεξιοί θέλουν πάση θυσία για λόγους εσωκομματικούς να κάτσουν στο σκαμνί τον Παπαγγελόπουλο. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όχι όλοι, υπερασπίζονται αναγκαστικά τον κύριο Μίμη μέχρι τέλους, μη και ανοίξει το στόμα του και πει κι άλλα που δεν πρέπει να πει.

Δύσκολες καταστάσεις ομολογουμένως. Ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου με οποιονδήποτε τρόπο. Θα κάνουν τα πάντα για να σώσει ο καθένας το τομάρι του. Θα δώσουν όσες καταθέσεις χρειαστούν και θα τις αλλάξουν και 40 και 50 φορές. Και στο τέλος όπως πάντα θα είναι μια νίκη της Δημοκρατίας. Απλό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr