ΑΠΟΨΕΙΣ

Δολοφονία Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά: Μπάμπη είσαι ένα σκουπίδι

Δολοφονία Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά: Μπάμπη είσαι ένα σκουπίδι

Ένα ανθρωποϊδές που σκοτώνει την γυναίκα του και στη συνέχεια βάζει το μωρό τους δίπλα στο πτώμα, μόνο ως άνθρωπος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί

Τώρα πια δεν έχουν τόσο σημασία οι λεπτομέρειες του εγκλήματος και της μετέπειτα σκηνοθεσίας που έκανε ο στυγερός δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όσο το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντί του και αμείλικτη σε τέτοια καθάρματα.

Ένα τέτοιο κάθαρμα δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία. Προσέξτε, δεν είναι μόνο το μέγεθος της σκληρότητας του εγκλήματος, είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι εξόχως παρανοϊκός. Όχι άρρωστος, παρανοϊκός με διεστραμμένο μυαλό.

Αφού έκανε ότι έκανε, είχε την ψυχρότητα να βάλει το βρέφος δίπλα στη νεκρή μάνα!!!

Φανταστείτε την εικόνα. Προκαλεί οργή και εμετό γι' αυτό το κάθαρμα που θέλει να λέγεται πατέρας.

Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή, που στόχο είχε προφανώς να συγκινήσει υποτίθεται τους αστυνομικούς που θα έμπαιναν μέσα για να τον βρουν δήθεν δεμένο... Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Όπως ανατριχιάζω και στην ιδέα ότι κρέμασε εν ψυχρώ το σκυλάκι στην εσωτερική σκάλα για να φανεί ότι επρόκειτο περί ληστείας.

Κρύο αίμα, αυτή είναι η έκφραση που ταιριάζει να περιγράψει τα συναισθήματα αυτού του κτήνους, αν και αμφιβάλλω αν έχει συναισθήματα.

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω και οι θεατρινισμοί του στην κηδεία και στο μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν είχε το θράσος να πει ότι όλα αυτά τα σκηνοθέτησε «για να μην μείνει το παιδί του ορφανό».

Ακόμα και την τελευταία στιγμή παραμένει αμετανόητο κάθαρμα που βάζει μπροστά ένα αγγελούδι για να γλιτώσει τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

Η παράσταση για το παρανοϊκό θέατρο που έπαιζε ο πιλότος ελικοπτέρων για περισσότερο από έναν μήνα έλαβε τέλος και πλέον η Δικαιοσύνη αναλαμβάνει τα ηνία για μία υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία μας, όσο ελάχιστες άλλες στα εγκληματολογικά χρονικά του τόπου.

Η μοναδική απορία αυτού του σκουπιδιού έναντι των αστυνομικών που τον ανέκριναν ήταν: «Πόσα χρόνια θα φάω;».

Μαθαίνω μάλιστα, ότι αυτό το επικίνδυνο κτήνος έχει την πρόθεση να ζητήσει την επιμέλεια του βρέφους. Για τέτοιο θράσος μιλάμε...

Άχθος αρούρης μέχρι το τέλος.

Αυτό το «πόσα χρόνια θα φάω;» να σε στοιχειώνει μια ζωή παλιάνθρωπε...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα πολλά ψέματα και οι δύο αλήθειες του πιλότου - Η ώρα του εισαγγελέα