ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε λίγο θα μας συλλαμβάνουν γιατί φοράμε σταυρό

Σε λίγο θα μας συλλαμβάνουν γιατί φοράμε σταυρό

Συνολικά 36 άτομα (35 Έλληνες και έναν Αλβανό) προσήγαγε η αστυνομία της Μυτιλήνης νωρίς το πρωί της προηγούμενης Κυριακής, στην Απελή.

Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί, μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

Μάλιστα στο παρελθόν είχαν επίσης τοποθετηθεί αλλά και ξηλωθεί στο σημείο ξύλινοι σταυροί.

Η αστυνομική διεύθυνση δεν ανακάλυψε όσους κατέβασαν το Σταυρό που είναι ποινικό αδίκημα … αλλά συνέλαβαν 40 άτομα που Τον τοποθέτησαν ξανά!

Ο Σταυρός κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.

Stavros2.jpg
Ο Σταυρός κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο


Πρόκειται για τη γνωστή από το καλοκαίρι υπόθεση της τοποθέτησης ενός σταυρού στη συγκεκριμένη ακτή, γεγονός
που είχε χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους και δίχασε μεγάλα τμήματα της τοπικής κοινωνίας.

Όπως έγινε γνωστό σε βάρος των 36 σχηματίστηκαν δικογραφίες για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια.

Stayros.jpg
Οι αστυνομικές Αρχές της Μυτιλήνης συνέλαβαν 36 πιστούς


Αποτελεί πράξη ντροπής, το γεγονός ότι οι αστυνομικές Αρχές της Μυτιλήνης συνέλαβαν 36 πιστούς που ξαναέκτισαν με δικά τους έξοδα τον μεγάλο σταυρό που βάνδαλοι είχαν καταστρέψει τον Οκτώβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τη στιγμή που η βία ξεχειλίζει στην κοινωνία, με τη κυβέρνηση να παρακολουθεί αμήχανη να αντιδράσει, οι διωκτικές Αρχές εξαντλούν την αυστηρότητά τους εναντίον φιλήσυχων, πιστών Ελλήνων που θέλησαν να ξαναστήσουν το ιερό σύμβολο της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστης.

Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Σε λίγο θα τους πειράζουν και οι σημαίες που είναι αναρτημένες στα δημοτικά κτήρια η στα σπίτια των κάτοικων.

Επίθεση κατά του συμβόλου της Ορθοδοξίας

Το σχέδιο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, την εθνική και θρησκευτική αλλοτρίωση των Ελλήνων, εφαρμόζεται κατά γράμμα καθώς προάγεται η λεγόμενη «ουδετεροθρησκεία» του Κράτους, η οποία εν πολλοίς «στοχεύει» στην κοινωνική αποδυνάμωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Stayros.jpg
Όλες αυτές οι καταστάσεις δείχνουν τον ξεκάθαρο σκοπό όχι μόνο της αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος, αλλά και της ισλαμοποίησής της

Υπενθυμίζεται πως ήταν απαίτηση από ΜΚΟ στη Μυτιλήνη να κατεβάσουν τον Σταυρό γιατί ενοχλούνται οι πρόσφυγες όταν κάνουν το μπάνιο τους!

Όλες αυτές οι καταστάσεις δείχνουν τον ξεκάθαρο σκοπό όχι μόνο της αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος, αλλά και της ισλαμοποίησής της, αφού πολλές ΜΚΟ φωνάζουν για την απομάκρυνση των Σταυρών ενώ παράλληλα πιέζουν για την ανέγερση τεμενών και άλλων ισλαμικών θρησκευτικών χώρων.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Σκάει ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό μετά την Καθαρά Δευτέρα – Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα

Σχετικές ειδήσεις