ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Προεδρικό Μέγαρο (pics)

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Προεδρικό Μέγαρο (pics)

Την συνόδεψε ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης....

Με τους κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας και στη σκιά των συνεχών προκλήσεων από την Άγκυρα, πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο η δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην γιορτή της Δημοκρατίας ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον γιο της - Δήμαρχο Αθηναίων - Κώστα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκλεψε τις εντυπώσεις με την κόκκινη παντελόνα της.

Δείτε την gallery:

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως έχει ανακοινωθεί, υποδέχθηκε τους πολιτικούς αρχηγούς, 22 υπουργούς, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακούς, 70 εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και 40 προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας, οι οποίοι στήριξαν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.

Το παρών έδωσαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, ανώτατοι δικαστικοί, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών οργανώσεων και επιμελητηρίων εκπρόσωποι των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας και μέλη Ανεξάρτητων Αρχών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο ΤΩΡΑ: Σε συναγερμό το νησί - Αποστολή του Newsbomb.gr (pics+vid)