ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο Τζο Μπάιντεν εκτέλεσε χρέη... σοφέρ για τον Γιώργο Παπανδρέου

Όταν ο Τζο Μπάιντεν εκτέλεσε χρέη... σοφέρ για τον Γιώργο Παπανδρέου
ASSOCIATED PRESS

Η στήλη Στίγμα, στα ΝΕΑ, ωστόσο φέρνει στο φως ένα περιστατικό σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό, το οποίο μας μεταφέρει πίσω στο 2009, όταν ακόμα η Ελλάδα δεν είχε μπει στη δίνη των μνημονίων.

Συγκεκριμένα πάμε πίσω στο χρόνο αλλά και στον χώρο και, την Χιλή όπου διεξαγόταν ένα παγκόσμιο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η στήλη, κάποια στιγμή ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε προκειμένου να επιστρέψει με τα πόδια στο ξενοδοχείο που κατέλυε η ελληνική αποστολή. Λίγο αργότερα ακολούθησε και ο τότε νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν. Φυσικά ο Τζο Μπάιντεν δεν έφυγε με τα πόδια αλλά με την πολυπληθή ασφάλειά του και φυσικά τα χαρακτηριστικά αμερικανικά μαύρα θηριώδη τζιπ.

Στην διαδρομή εντόπισε τον Γιώργο Παπανδρέου να περπατάει και τον παρακάλεσε να τον μεταφέρει μέχρι το ξενοδοχείο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αρχικά αρνήθηκε αλλά τελικώς υπέκυψε... στις πιέσεις. Σημειώνεται πως ο Τζο Μπάιντεν επέμενε προκειμένου να βρουν μία ευκαιρία να τα πουν κατ ιδίαν μιας και οι δυο τους έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καμάλα Χάρις: Ποια είναι η Ελληνίδα φίλη της - Ζωή σαν ταινία για την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο