ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κόντρα Μουρούτη - Βαρουφάκη στο Twitter και στη... μέση ο Άδωνις

Κόντρα Μουρούτη - Βαρουφάκη στο Twitter και στη... μέση ο Άδωνις

Για κλίμα αισιοδοξίας και καλής σχέσης η οποία«σμιλεύεται μέρα-μέρα, ώρα-ώρα, email-email»μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (18/02/2015) ο Γιάννης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές.

Η αναφορά του υπουργού Οικονομικών περί e- mail δεν έμενε ασχολίαστη από τον Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος αφού παρέθεσε τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, απευθύνθηκε προς τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας πως «μια χώρα δεν κυβερνείται μέσω email». Βρες το λάθος...».

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στον κ. Μουρούτη, γράφοντας: «Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου».

«Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι», έγραψε στη συνέχεια ο κ. Μουρούτης, ωστόσο, λίγο μετά ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κ.κ. Βαρουφάκη και Τσίπρα, «για το καλό της Πατρίδας».

Στη συζήτηση «μπήκε», όμως, και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έγραψε τα εξής: «Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την "σκληρή" διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!».

Σχετικές ειδήσεις