ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυσαρέσκεια ΓΑΠ για το βιβλίο της μητέρας του!

Δυσαρέσκεια ΓΑΠ για το βιβλίο της μητέρας του!

Διαφωνεί και με το Νίκο, ο οποίος το εκδίδει...

Ένας μικρός «εμφύλιος» εξελίσσεται στην οικογένεια της Μαργαρίτας Παπανδρέου, με αιτία το βιβλίο της δεύτερης συζύγου του Αντρέα, στο οποίο υπάρχουν αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή τους... εξωσυζυγικούς τους έρωτες και τα παρασκήνια της εξουσίας, σε μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος γιός της οικογένειας, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την έκδοση του επίμαχου βιβλίου, ενώ ο Νίκος όχι μόνο συμφωνεί με την έκδοση, αλλά είναι αυτός που έχει γράψει τον πρόλογο και προωθεί την έκδοσή του.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών, καθώς και του ΓΑΠ με τη μητέρα του μάλλον δεν θα λάβει δημόσιο χαρακτήρα αφού η Μαργαρίτα «απαγορεύει» κάτι τέτοιο στα παιδιά της, ωστόσο υπάρχει και έχει προκαλέσει ρωγμές στην –κατά τα άλλα- ενωμένη οικογένεια.

Οι διαφωνίες του ΓΑΠ, όπως τις μετέφερε στη μητέρα και τον αδελφό του, εστιάζονται στην εκτίμησή του ότι το βιβλίο με τις αποκαλύψεις που περιέχει κάνει κακό στην οικογένεια και θα προξενήσει αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να φθείρει και τη δική του πολιτική πορεία (που πάντως βρίσκεται στο... ναδίρ και ο πρώην πρωθυπουργός είναι εντελώς απαξιωμένος στον ελληνικό λαό, λόγω των μνημονίων για τα οποία αυτός άνοιξε την Κερκόπορτα που έχει οδηγήσει εκατομμύρια έλληνες σε δυστυχία).

Αντίθετα Μαργαρίτα και Νίκος βλέπουν το βιβλίο ως μια «απάντηση» στο βιβλίο με τίτλο «10 χρόνια και 54 μέρες» που εξέδωσε η Δήμητρα Παπανδρέου το 1997, ενώ το αντιμετωπίζουν και σαν μια παρέμβαση που όμως θα αφήσει και κέρδος, αφού θεωρούν βέβαιη την εκδοτική του επιτυχία!

Πάντως, όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr, η Δήμητρα έχει έτοιμο και νέο βιβλίο για τη ζωή της με τον Αντρέα καθώς και με αποκαλύψεις για πρόσωπα και γεγονότα της εποχής 1986-1996...