Βουλή: «Δωράκι» 25.000 ευρώ σε ΜΚΟ στα Εξάρχεια

Newsroom Newsroom

Βουλή: «Δωράκι» 25.000 ευρώ σε ΜΚΟ στα Εξάρχεια

Χρηματοδότηση με την ευλογία της Ελληνικής Βουλής ...σε ΜΚΟ που έχει έδρα τα Εξάρχεια... Άλλη μία απόφαση η οποία δεν έγινε γνωστή μέσω κάποιας ανακοίνωσης αλλά απλώς αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική Διαφάνεια γιατί προφανώς θα προκαλούσε όχι και τόσο θετικά σχόλια, προχώρησε ο προέδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Πρόκειται για την χρηματοδότηση με το γενναιόδωρο πόσο ων 25.000 ευρώ της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της...Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ). Μιας ΜΚΟ που ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια και η έδρα της είναι στα Εξάρχεια. Σκοπός της σύμφωνα με το καταστατικό της είναι « η συγκέντρωση , ταξινόμηση και η διαφύλαξη έντυπων και προφορικών εντύπων των οργανώσεων της ελληνικής νεολαίας και την ανάδειξη και της συμβολής τους στην πολιτικής ζωής , στους κοινωνικούς αγώνες, στον αγώνα για την δημοκρατία και την διάδοση των αριστερών ιδεών από το τέλος του εμφυλίου αγώνα του μέχρι την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας»

Σύμφωνα με την εφημεριδά Παραπολιτικά το αξιοπεριέργο ελιναι πώς στο σκεπτικό της απόφασης για χρηματοδότηση της ΕΜΙΑΝ είναι η ανάγκη «συμβολής της Βουλής σε δαπάδες που προσδιορίζονται για την προώθηση εθνικών , πολιτισμικών και κοινωνικών σκοπών» Σε ποιές απο τις τρεις κατηγορίες εντάσσεται το «όποιο» έργο της συγκεκριμένη ΜΚΟ, προφανώς μόνο οι επιτελείς του Ν. Βούτση μποροούν να εξηγήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved