Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θανάσης Παπαγεωργίου: Να, γιατί θα ψηφίσω... Ναι (video)

Newsbomb

Η επιχείρηση της μνημονιακής προπαγάνδας έχει μπει στην τελική ευθεία, προκειμένου να οδηγηθεί ο ελληνικός λαός με τη... θέλησή του πια στην υποταγή των μνημονίων.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ... ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Κάνουν τα αδύνατα - δυνατά, πλέον, έχοντας διαπιστώσει πως οι Έλληνες αντιστέκονται ακόμα και ετοιμάζονται την Κυριακή να στείλουν το πιο καθαρό και ταυτόχρονα το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Μήνυμα αντίστασης, υπερηφάνειας, καθαρότητας, μα πάνω απ' όλα πίστης στην πατρίδα και ένα διαφορετικό αύριο, από αυτό που χρόνια τώρα μας έχουν επιβάλλει οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί του «Ναι σε όλα».

Υπάρχουν, όμως, ακόμα δίπλα μας, αρκετοί συμπατριώτες μας που μπορεί να αμφιταλαντεύονται, να κάνουν δεύτερες σκέψεις, μήπως τελικά είναι... καλύτερα για το μέλλον των παιδιών τους, να πουν κι εκείνοι «ναι σε όλα» και να συναινέσουν στο ξεπούλημα της ίδιας τους της χώρας, στους δοσίλογους πολιτικούς που περιμένουν στη γωνία για να αποτελειώσουν το καταστροφικό τους έργο.

Για όλους εκείνους που ακόμα το σκέφτονται...

Για εκείνους που έχουν τρομοκρατηθεί από τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της διαπλοκής...

Για εκείνους που έχουν πλέον... νοσήσει από την πλύση εγκεφάλου που τους έκαναν τα κρατικά κανάλια που θέλουν να πιστεύουν ότι είναι... ιδιωτικά!

Για εσάς, λοιπόν, που έχετε διατηρήσει τουλάχιστον ακοή και όραση σε καλή κατάσταση, παρακολουθήστε το ηχητικό μήνυμα που σας στέλνει ο ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου.

Μπορεί να τον έχετε ξεχάσει. Αλλοι, μπορεί να μην τον γνωρίζετε... Προφανώς θα σας έχει συγκινήσει το μήνυμα του Αλιάγα που ως γνήσιος Έλληνας έχει επιλέξει να μας κάνει μαθήματα επιβίωσης, ζώντας στη Γαλλία.

Δεν έχει καμία σημασία, όμως, αν δεν γνωρίζετε τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Εχει τεράστια σημασία για το δικό σας μέλλον, να τον ακούσετε.

Να τον ακούσετε να σας λέει γιατί θα ψηφίσει... ΝΑΙ.

Και αφού τον ακούσετε με προσοχή, κάντε αυτό που λέει η καρδούλα σας, όταν φτάσετε μπροστά στην κάλπη.

Για την Ελλάδα...

Για την πατρίδα...

Για τα παιδιά μας...

Καλό βόλι!