Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Βρούτσης: Το «αχτύπητο δίδυμο» Στρατούλη – Ρωμανιά ξαναχτύπησε!

Βρούτσης: Το «αχτύπητο δίδυμο» Στρατούλη – Ρωμανιά ξαναχτύπησε!

"Με τις σημερινές δηλώσεις τους επιβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν το «κυνήγι μαγισσών». Τα επιχειρήματά τους είναι αστεία και στερούνται υπευθυνότητας" σχολίασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης τις δηλώσεις των κ.κ. Στρατούλη και Ρωμανιά.

"Η συγκυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου, μετά την αφαίμαξη των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων, την αδυναμία υλοποίησης όσων έχουν υποσχεθεί και προ της άφιξης της τρόικας, κάνει παιχνίδια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού και «στήνει συνομωσίες» τόνισε και συνέχισε:

"Σήμερα είχε σειρά η «συνομωσία» της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, που δήθεν «μαγείρεψε» τις αναλογιστικές μελέτες, για να προκύψουν μειώσεις συντάξεων. Οι αναλογιστικές μελέτες που εκπονούνται από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, η οποία είναι Ανεξάρτητη Αρχή, εντάσσονται στις υποχρεώσεις της χώρας που απορρέουν από το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης για τη διασφάλιση των δημοσιονομικών κανόνων σε κάθε κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μελέτες εκπονούνται με βάση κοινή μεθοδολογία, προϋποθέσεις και κανόνες, που παρέχονται από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Τέλος, επεσήμανε "Πάντως, κανείς δεν εμποδίζει το «αχτύπητο δίδυμο» να επιστρέψει στους συνταξιούχους τον κρυμμένο θησαυρό που ανακάλυψε!!"