Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΝΔ: Ρήγματα στην εσωκομματική αντιπολίτευση

ΝΔ: Ρήγματα στην εσωκομματική αντιπολίτευση

Το μέτωπο που είχαν δημιουργήσει εναντίον του οι βουλευτές της Β' Αθήνας θέλησε να σπάσει ο Αντώνης Σαμαράς, και δείχνει προς στιγμή να τα καταφέρνει.

Στο επιτελείο του πρώην Πρωθυπουργού έχουν εδώ και ημέρες αποφασίσει να προσπαθήσουν να διεμβολίσουν την εσωκομματική αντιπολίτευση προκαλώντας ρήγματα στη συνοχή της μέσω της αξιοποίησης προσώπων που βρίσκονταν μέχρι σήμερα απέναντι στην ηγεσία του κόμματος.

Μετά την αξιοποίηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος, ανάλογο δρόμο φαίνεται να σχεδιάζεται και για το Γιώργο Κουμουτσάκο, καθώς αμφότεροι φέρονταν συνομιλητές του Νίκου Δένδια το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας μάλιστα, φρόντισε να συναχθεί με δηλώσεις του πλήρως με τη γραμμή της προεδρικής τάση στη Νέα Δημοκρατία, προκαλώντας τους αμφισβητίες της γαλάζιες στρατηγικής να μιλήσουν ανοιχτά για το ποιες θέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης συνιστούν ακροδεξιά στροφή και μπορούν καταστήσουν τη ΝΔ περιθωριακό γκρουπούσκουλο. Το καρφί ήταν ξεκάθαρο και με προφανή παραλήπτη το Νίκο Δένδια φυσικά..

Σχετικές ειδήσεις