Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ρωσική στρατιωτική συσκευή ανιχνεύει βομβιστές αυτοκτονίας!

Ρωσική στρατιωτική συσκευή ανιχνεύει βομβιστές αυτοκτονίας!

Στην 19η Παγκόσμια Έκθεση Εσωτερικής Κρατικής Ασφάλειας Milipol που έγινε 17-20/11, στο Παρίσιη Ρωσία παρουσίασε και μία συσκευή ικανή να ανιχνεύει από απόσταση πιθανούς βομβιστές αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τη ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας (FSMTC), η Ρωσία παρουσίασε 84 στρατιωτική μοντέλα εξοπλισμού στη στρατιωτική έκθεση.

«Έχουμε μια συσκευή που ονομάζεται Anker-R και μπορεί να ανιχνεύσει μία απομακρυσμένη ζώνη αυτοκτονίας. Αυτό το πρωτότυπο είναι ικανό να ταυτοποιήσει την ζώνη αυτοκτονίας σε ένα άτομο σε μια απόσταση πέντε με έξι μέτρα» είπε στο RIA Novosti ο διευθύνων σύμβουλος της YUTTA, Βλαντιμίρ Τκατς.

Το gadget – μία φορητή επίπεδη οθόνη με ασύρματα ακουστικά – κυνηγά τον στόχο της μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που εκπέμπεται από τη ζώνη αυτοκτονίας.

Ο Τκατς σημείωσε ότι η συσκευή δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει εκρηκτικά από οβίδες μέσα στις ζώνες αλλά ισχυρίστηκε ότι η πλειοψηφία αυτών των ζωνών έχουν εκρηκτικά προκειμένου να μεγιστοποιούν το καταστροφικό αποτέλεσμα τους.

πηγη Η ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις