BOMBER

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο... Άδωνις

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο... Άδωνις

Μια φορά κι έναν καιρό στην Γκόθαμ Σίτι ήταν ένας κακός δράκος που τον έλεγαν Άδωνι.

Οι δυνάμεις του καλού έλεγαν ότι αυτός ο δράκος έβγαζε από το στόμα του φωτιές με κορoνοϊό και με την παρουσία του διέσπειρε την πανδημία σε όλη την πόλη.

Στην Γκόθαμ Σίτι κάθε μέρα γινόντουσαν πορείες, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ταραχές, ξυλοδαρμοί με χιλιάδες ευγενείς αγωνιστές που έβγαιναν στους δρόμους και στις πλατείες με 3.500 καταμετρημένα κρούσματα και 600 διασωληνωμένους, αλλά το πλήθος των μαχητών δίκασε μόνο έναν: τον κακό δράκο Άδωνι.

Άλλωστε ο ιός δεν κολλάει σε επαναστατικές εξεγέρσεις. Αυτά είναι γνωστά επιστημονικώς. Μόνο ένας πανούργος νονός μπορεί να τον μεταφέρει... Είχε το θράσος λοιπόν αυτός ο αιμοσταγής να πάει σε μια βάφτιση με 6 άτομα.

Ναι καλά διαβάσατε. Με 6 ολάκερα άτομα. Πλαστογράφησε χαρτιά κορόιδεψε τους διοικητές του Γκόθαμ Σίτι, μόνο και μόνο για να πάει σε μια βάφτιση και με το ύπουλο σχέδιό του να διασπείρει τον ιό.

Τόσο υποχθόνιος δράκος - νονός δεν έχει ξαναπεράσει από την Ιστορία. Ευτυχώς ο Μπάτμαν κατάλαβε εγκαίρως το ύπουλο σχέδιο του και τον ξετίναξε. Τα αποκάλυψε όλα, δίκασε τον αιμοδιψή νονό και δια μαγείας εξαφανίστηκε ο ιός από τη Γκόθαμ Σίτι. Μετά έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Θωμαΐδης στο Newsbomb.gr: Απογοητευτικά τα στοιχεία από τα λύματα, «καμία τάση ύφεσης»