BOMBER

Αντίσταση τώρα: Να μην πάει κανείς σε καφετέρια αφού δεν παίζει μουσική

Καφετέρια
INTIME

Είναι λέει έξαλλη η επαναστατική κοινότητα των social media γιατί δεν επιτρέπεται η μουσική στα καφέ και στα εστιατόρια που ανοίγουν. 

Συμφορά μεγάλη...

«Προσοχή δεν επιτρέπεται κατά την διάρκεια λειτουργίας των εστιατορίων - καφέ η μουσική». Αυτή είναι λέει η δήλωση Χαρδαλιά που αναστάτωσε τους... εξτρεμιστές διαδικτύου.

Τα κείμενα στο FB και στο twitter επί του θέματος έγιναν... σεντόνια.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βάζει «λουκέτο» στην μουσική. Αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό, απαράδεκτο και όλα τα στερητικά που ξεκινούν με «α».

Οι ριζοσπάστες αντικομφορμιστές είναι έξαλλοι με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας που άναψε «φωτιές» με την δήλωση ότι «δεν επιτρέπεται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά».

Όπως είναι αναμενόμενο οι χορευταράδες νεοέλληνες έχουν ενοχληθεί από το νέο μέτρο απαγόρευσης και στα social media επικρατεί πανικός και οργή, ιδιαίτερα στο Twitter.

Ο λαός θέλει ντιριντάχτα κύριε, δεν θέλει μπριζόλα σκέτη και κατρούτσο. Θέλει 'ναούμε τα τσιφτετέλια του, τα λουλούδια του, να ανεβεί στα τραπέζια, να σπάσει το πιάτο του, να τραγουδίσει μια «Μαντουβάλα αγάπη γλυκιά», έστω ενα «παντρεμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ».

Κι εσύ πας να μας ανοίξεις με ασφάλεια, σιγά - σιγά, συντεταγμένα και με κανόνες. Άσε μας καημένε...

Τι ξέρουν οι γιατροί, οι ειδικοί και οι επιστήμονες;

Εμείς ναούμε έχουμε τελειώσει την «ανωτάτη πεζοδρομιακή». Δεν ξέρουμε εμείς αν κολλάει ή αν δεν κολλάει; Τι κάνουμε; Τζιτζίκια πεταλώνουμε;

Σύντροφοι εγώ λέω να μην πάει κανένας για καφέ ή φαγητό, αφού δεν παίζει μουσική.

Λαϊκές συνελεύσεις σε όλες τις γειτονιές και πάρτι στις πλατείες με σαϊκεντέλες μέχρι να πέσει η κυβέρνηση.

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος 'ναούμε.

Στα ξηγάω όμορφα;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι ισχύει από σήμερα για SMS, μετακινήσεις και εκκλησίες - Πώς θα λειτουργήσει η εστίαση