BOMBER

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο άνθρωπος που ξεπέρασε και τον εαυτό του...

Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ
INTIME

Ο υποψήφιος την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής φέρεται να έχει ζητήσει μια σειρά αλλαγών, την ώρα που πλησιάζει ο καιρός για τις εσωκομματικές εκλογές.

Αν είναι αλήθεια τα όσα διαρρέουν για τις προθέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, αναφορικά με την κούρσα για την αρχηγία του ΚΙΝ. ΑΛ. τότε ο άνθρωπος πραγματικά έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του...

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαρρέουν, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής επιθυμεί την απομάκρυνση του γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη και του Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, καθώς πιστεύει ότι σε τόσο νευραλγικούς τομείς του κόμματος δε μπορεί να βρίσκονται άνθρωποι της Πρόεδρου, αλλά πρόσωπα κοινής αποδοχής, όσο πλησιάζει ο καιρός για τις εκλογές.

Τέλος επιθυμεί και θα ζητήσει, η Φώφη Γεννηματά να λειτουργεί ως «μεταβατική – υπηρεσιακή πρόεδρος» και όχι ως αρχηγός κόμματος.

Θέλει λέει δικό του γραφείο στην Χαριλάου Τρικούπη και θα ζητήσει να προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών για τον επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ πριν την 3η του Σεπτέμβρη, επιδιώκοντας να ακυρώσει το σχέδιο της Φώφης Γεννηματά για παρουσίαση της πολιτικής της πλατφόρμας για την ηγεσία την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Το μόνο που δεν έχει ζητήσει είναι να του δώσει η Φώφη Γεννηματά την αρχηγία του κόμματος χωρίς να γίνουν εσωκομματικές εκλογές.

Εδώ υπάρχει μια πολιτική θεωρία που κουμπώνει γάντι για τον αγαπητό Ανδρέα...

Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του.

Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν...

Ξέρει ο Ανδρέας, είναι διαβαστερός... Αλαζονεία εμπόδιο σοφίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.