BOMBER

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Συρμαλένιος;

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Συρμαλένιος;
Άλλη «μεγάλη» πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ
Intime News

Άλλη «μεγάλη» πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Νίκος Συρμαλένιος συμμερίζεται και συντάσσεται με τον Τσακαλώτο ότι ο Τσίπρας επιλέγει κακούς συμβούλους.

Τα είπε ο άνθρωπος χαρτί και καλαμάρι σε εκπομπή της τηλεόρασης της Βουλής όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με τις απόψεις Τσακαλώτου:

«Εν μέρει ναι. Και το λέω διότι είχαμε συγκεκριμένες εμπειρίες το 2015 το πρώτο εξάμηνο. Μιλώ για την πρώην πρόεδρο της Βουλής, την κα Κωνσταντοπούλου. Θεωρώ ότι ήταν μια ατυχής επιλογή, όχι στο να είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και να εκπροσωπεί κάποιους τομείς πολιτικής που γνωρίζει όπως π.χ. θέματα δικαιοσύνης, αλλά ως πρόεδρος της Βουλής. Ο οποίος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να έχει τη συναίνεση μεγάλων μερίδων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, που μετέχουν στη Βουλή και η συμπεριφορά επίσης να είναι τέτοια που να μπορεί να διεκπεραιώνει αυτό το σύνθετο έργο, πολιτικό και πρακτικό», σημείωσε ο Συρμαλένιος.

Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Συρμαλένιος ρε παιδιά;

Μην είναι καμιά εμβληματική φυσιογνωμία της Αριστεράς και μου διαφεύγει;

Μην ήτανε στο βουνό; Στο αντάρτικο; Όχι καλέ βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ είναι, από τη Μήλο. Έχει κάνει και δυο τρεις ερωτήσεις για τα προβλήματα των ψαράδων ο άνθρωπος. Δεν είναι κάνας χθεσινός. Έχει περγαμηνές. Οικομολόγος δηλώνει. Όχι «Οξφορδάτος» όπως ο Τσακαλώτος, αλλά «Μπολονάτος». Από Ιταλία μεριά. Αυτόν δεν πρέπει να τον περιλάβει ο Τσίπρας. Πρέπει να τον τακτοποιήσει η Ζωή. Να του πει κάνα δυο κουβέντες αριστερές...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.