BOMBER

Τα δυο «ορφανά» του Τσίπρα που θέλουν να γίνουν κομματάρχες στη Δεξιά

Τα δυο «ορφανά» του Τσίπρα που θέλουν να γίνουν κομματάρχες στη Δεξιά

Πρόκειται για δυο αποτυχημένους πολιτικάντηδες οι οποίοι φέρουν το μανδύα του «Πατριώτη», αλλά επί της ουσίας είναι χειρότεροι από τους χρυσαυγίτες. Για την ακρίβεια τα μέλη της Χ.Α. μπροστά τους είναι… αρνάκια.

Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες μαζεύονται τα «ορφανά» του Τσίπρα και προσπαθούν να συγκροτήσουν νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου υποτίθεται να αλιεύσουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από τη ΝΔ.

Τα εν λόγω «ορφανά» του Τσίπρα είναι γνωστοί καιροσκόποι - τυχοδιώκτες που η Νέα Δημοκρατία τους έκανε «ανθρώπους» και στη συνέχεια πούλησαν εκδούλευση στον Τσίπρα ότι δήθεν θα τον βοηθήσουν να πάρει κόσμο και ψηφαλάκια από τη Δεξιά.

Η πορεία των δυο αποτυχημένων πολιτικάντηδων είναι σχεδόν παράλληλη και κοινή...


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Του πούλησαν παραμύθι ότι έχουν άκρες και μηχανισμούς στη δεξιά και στην Εκκλησία και στο στράτευμα.

Βεβαίως δεν είχαν τίποτα από αυτά.


Τώρα που ο Τσίπρας του έκανε πέρα, ψάχνουν αλλού στέγη και έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν και άλλα ρετάλια της δεξιάς μπας και φτιάξουν ένα μεγάλο κουβά.


Η αποτυχία τους βεβαίως είναι δεδομένη, αφού πλέον όλη η πολιτική πιάτσα τους έχει πάρει χαμπάρι. Παρόλα αυτά δε σταματούν.


Είναι τέτοια η λύσσα τους για εξουσία που είναι ικανοί να το παίξουν και αριστεροί…

Δεν έχουν πρόβλημα. Ότι να ‘ναι αρκεί να βρίσκονται στα κέντρα λήψης αποφάσεων.


Όσο για τις σχέσεις τους έχουν περάσει από πολλές διακυμάνσεις. Αλλά είναι αυτό που λέει ο λαός κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Σχετικές ειδήσεις