ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Rambo;

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Rambo;

Ο 74χρονος πλέον Sylvester Stallone εξακολουθεί να… rock-άρει, καθώς το τελευταίο αυτοκίνητο που αγόρασε δεν είναι μια λιμουζίνα ή ένα SUV.

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως μπορείτε να δείτε ο ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστος από τους ρόλους του Rocky και του Rambo, φιγουράρει μπροστά στο νέο του απόκτημα, μία γαλάζια και ολοκαίνουργια Corvette. Νωρίτερα η Chevrolet είχε ανακοινώσει πως λόγω της πανδημίας η παραγωγή είχε επιβραδυνθεί και οι παραδόσεις θα ξεκινούσαν από τις 16 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις καθώς ο Stallone έχει ήδη παραλάβει το αυτοκίνητο του εδώ και μερικές μέρες, καθώς προφανώς τα κεντρικά γραφεία της αμερικανικής εταιρείας στο Tennessee του έδωσαν προτεραιότητα.

Μάλιστα, στα social media ανέβηκε μια φωτογραφία από την παράδοση που έγινε στη Φλόριδα και η οποία δείχνει τον τοπικό ντίλερ με τη σύζυγό του και τον 74χρονο ιταλo- αμερικανό. Με φόντο την Corvette C8 με τον V8 των 6.200 κυβικών και των 502 ίππων με τον κινητήρα στο κέντρο.

Όπως μπορείτε να δείτε ο Stallone επέλεξε μια ανοιχτή Corvette σε φανταχτερό γαλάζιο χρώμα και ασημί ζάντες. Μάλιστα δεν έλειψε και το χιούμορ καθώς στο post που ακολουθεί θα δείτε τον Rocky με το χαρακτηριστικό μπερέ να ανταλλάσσει μπουνιές με τον πανευτυχή -και για την δημοσιότητα που πήρε- ντίλερ.

Επίσης, ένα ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια της ανάρτησης. Ξεχωρίζει αυτό ενός κυρίου που λέει πως πήρε δώρο μια ίδια αλλά κουπέ Corvette για την 83χρονη γυναίκα του!