ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εσείς, τι της πήρατε για του Αγίου Βαλεντίνου;

Εσείς, τι της πήρατε για του Αγίου Βαλεντίνου;

Ότι και αν της πήρατε μάλλον δεν θα μπορεί να φτάσει την αξία αυτής της… ρομαντικής Bugatti Chiron.

Του Γιάννη Σκουφή

Η αγάπη δεν κρύβεται. Για αυτό και ένας Λονδρέζος αποφάσισε να κάνει δώρο στην σύζυγό του μια σπέσιαλ Bugatti, την οποία παρήγγειλε από τη αντιπροσωπεία της μάρκας στο Mayfair. Δεν παρήγγειλε όμως όποια κι όποια αλλά μια στο ειδικό χρώμα Silk Rose, που την αναδεικνύει ως την πιο ρομαντική Chiron που υπάρχει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Όπως μπορείτε να δείτε με το χαρακτηριστικό ροζ είναι βαμμένο το πίσω μέρος του hypercar, η οροφή και μερικά άλλα σημεία που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με το λευκό ματ.

Στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν οι υπέροχες δερμάτινες επενδύσεις Gris Rafale και για να υπάρξει μια συσχέτιση με το ροζ του αμαξώματος υπάρχουν διάφορες αντίστοιχες χρωματικές πινελιές και ίδιου χρώματος ραφές στα καθίσματα.

Φυσικά δεν χρειάστηκε να ρωτήσει κανείς για το ποια είναι η Alice, της οποίας το όνομα είναι ραμμένο στα προσκέφαλα. Φυσικά με ροζ κλωστή. Σε εμάς δεν μένει κάτι άλλο από να της ευχηθούμε να χαρεί το γαλλικό υπερ- αυτοκίνητο των τουλάχιστον 1.500 ίππων, που στην στάνταρ εκδοχή του κοστίζει περίπου 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή της Alice θα χρεώθηκε κάτι παραπάνω…

Ροή Ειδήσεων