ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Europ Assistance Greece: Επίσημος Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας του EKO Ράλλυ Acropolis 2021

Europ Assistance Greece: Επίσημος Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας του EKO Ράλλυ Acropolis 2021

Η Europ Assistance Greece Επίσημος Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας, ο ιστορικός αγώνας αυτοκινήτου επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ασφαλιστική εταιρία θα βρίσκεται δίπλα στους οδηγούς που συμμετέχουν με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα αυξημένων δυνατοτήτων παρέμβασης και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, Ιωάννης Πετούλης δηλώνει σχετικά: «Ως ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών διεθνώς, δεν θα μπορούσαμε να μην υποστηρίξουμε ένα διαχρονικά σπουδαίο αγωνιστικό υπερθέαμα στην Ελλάδα. Με τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στραμμένα στην Αθήνα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σπουδαιότητα της οδικής βοήθειας που φτάνει στα πιο απομακρυσμένα και δύσκολα σημεία σε άμεσο χρόνο, καθώς και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, για την οποία επίκεντρο και προτεραιότητα αποτελεί ο Άνθρωπος. Ευχαριστούμε, τη διοργανώτρια αρχή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Europ Assistance Greece για τον ρόλο της ως Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας».

Η Europ Assistance Greece θα προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε όλες τις ειδικές διαδρομές του «Ράλλυ των Θεών» το 4μερο 9-12 Σεπτεμβρίου. Τα σύγχρονα οχήματα αυξημένων δυνατοτήτων παρέμβασης (πλήρως εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες, φορτηγά οχήματα και heavy duty 4x4), καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους σε ένα από τους πιο σκληροτράχηλους αγώνες του WRC, σε απαιτητικά εδάφη και συνθήκες!

You Live… We Care!