ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κλασικά Αυτοκίνητα: Η LaFerrari του Gordon Ramsay (photos)

Κλασικά Αυτοκίνητα: Η LaFerrari του Gordon Ramsay (photos)

Με μία ιδιαίτερη έκφραση (ευτυχώς όχι το αγαπημένο του F*** Word) σxολίασε στη σελίδα του στο Twitter την αγορά της LaFerrari ο διάσημος chef και τηλεοπτικός star Gordon Ramsay.

Με μία έκφραση που θυμίζει καρτούν ο Gordon Ramsay σχολίασε στο Twitter την ταχύτητα του υβριδικού supercar της Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει: «Μα το Ιερό Σκουμπρί είναι πολύ γρήγορο αυτοκίνητο». Ο μάγειρας των celebrities και επιτυχημένος ιδιοκτήτης εστιατορίων με αστέρι Michelin έχει 15 Ferrari στη συλλογή του και η 16η είναι μία από τις 499 υβριδικές LaFerrari που θα παραχθούν συνολικά.

Ο Βρετανός έχει ακόμη 360 Modena, 430 Scuderia, 599 GTB Fiorano, F12 berlinetta και μία 550 Maranello. Η τελευταία είναι η αγαπημένη του αφού του την έκανε δώρο η γυναίκα του Tana, το 2000 όταν πήρε το τρίτο αστέρι Michelin.

Από την Κυριακή (22/3) στη συλλογή του 48χρονου πέρασε η LaFerrari των 963 ίππων, που τον εντυπωσίασε τόσο, που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram. Η πρώτη του βόλτα με το αυτοκίνητο ήταν να δει την κόρη του να παίζει Netball. Μάλιστα έβαλε και το δικό του... συστατικό στο αυτοκίνητο βάζοντας την αγαπημένη του φράση Done σε μία μικρή πλακέτα στο τιμόνι.

TAGS