Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O LeBron James μιλάει για το νέο, ηλεκτρικό Hummer EV του

Newsbomb

Ο σούπερ σταρ του NBA δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και το τελευταίο του απόκτημα είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό SUV.

Του Γιάννη Σκουφή

Η παραγωγή του GMC Hummer EV έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μόλις εβδομάδες αλλά προφανώς ένα διάσημος σαν το LeBron James έχει άμεση προτεραιότητα. Ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του Super Bowl.

Λογικό είναι λοιπόν ο σούπερ σταρ του NBA όχι μόνο να έχει παραλάβει το ηλεκτρικό του Hummer αλλά να έχει γυρίσει και βίντεο για να μας δείξει το νέο του απόκτημα.

Μιλώντας μας για αυτό βλέπουμε, για τους τεράστιους τροχούς και το κομψό αμάξωμα από το οποίο ο LeBron χάρη στην ηλιόλουστη μέρα, έχει αφαιρέσει την οροφή. Στη συνέχεια ανοίγει τις πόρτες για να μας ξεναγήσει στο πολύ ενδιαφέρον εσωτερικό του Hummer EV.

Που είναι από τις πλέον political correct επιλογές για έναν VIP που θέλει να κυκλοφορεί στο Los Angeles με ένα μεγάλο SUV που έχει και την χρηστικότητα ενός αγροτικού. Μάλιστα εδώ πρόκειται για τη την Edition 1 που έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 1.000 ίππων και μια σούπερ μπαταρία για αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Και για όσους πιστεύουν πως οι καιροί δεν αλλάζουν σημαντικά ας φέρουν στο νου τους την προ δεκαετίας εικόνα με τα Hummer H2 του Arnold Schwarzenegger και ας την συγκρίνουν με αυτή του νέου Hummer EV του King James.

Απλά δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο ενεργοβόρο παλιό Hummer και στο νέο ηλεκτρικό που στις ΗΠΑ έχει γίνει ανάρπαστο και πιθανότατα θα είναι το μοντέλο που θα αναδειχθεί ως το επόμενο best-seller της General Motors.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.