Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιο από τα Mercedes G-Class, Jeep Wrangler και Land Rover Defender νικά στη διελκυστίνδα;

Newsbomb

Πρόκειται για τα τρία από τα κορυφαία σκληροπυρηνικά τετρακίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς. Ποιο επικρατεί όμως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

Του Γιάννη Σκουφή

Πριν από μερικούς μήνες, στην παρουσίαση του Cybertruck, η Tesla παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο δικό της ηλεκτρικό αγροτικό επικρατούσε στη διελκυστίνδα απέναντι σε ένα Ford F-150.

Πολλοί είπαν τότε πως η αναμέτρηση ήταν στημένη με τέτοιον τρόπο ώστε να κολακεύσει το Cybertruck που είχε σαφώς μεγαλύτερη ισχύ από το συμβατικό του αντίπαλο.

Αυτό όμως φαίνεται πως έδωσε την ιδέα στους ανθρώπους του CarWow να διοργανώσουν μια αντίστοιχη αναμέτρηση μεταξύ παραπλήσιων και συγκρίσιμων από πλευράς ισχύος εκδόσεων τριών από τα πιο ικανά και σκληροπυρηνικά τετρακίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς.

Το Land Rover Defender με τον diesel των 2.000 κυβικών με τους 240 ίππους και τα 430 Nm και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κεντρικό διαφορικό, το Jeep Wrangler με τον turbo βενζίνης των 270 ίππων και των 400 Nm που διαθέτει από ένα μπλοκέ διαφορικό σε κάθε άξονα και τη Mercedes G350 d, με τον εξακύλινδρο των 2.900 κυβικών, των 286 ίππων και των 600 Nm, καθώς και των τριών μπλοκέ διαφορικών.

Ποιο από τα τρία τελικά επικρατεί; Η απάντηση στο παραπάνω βίντεο.