Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε μία BMW i3 να κυνηγά στο γρασίδι μία Ferrari (video)

Newsbomb

Μία παρέα με πανάκριβα supercars για να το διασκεδάσει αποφάσισε να κάνει ένα χωράφι… πίστα!

Του Γιάννη Σκουφή

Στο YouTube υπάρχουν άπειρα βίντεο με supercars. Που όμως έχετε δει να είναι συγκεντρωμένα καμιά ντουζίνα από δαύτα και να κάνουν παντιλίκια μέσα στην όμορφη φύση; Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μία παρέα οδηγών που έχουν στην κατοχή τους πανάκριβα αυτοκίνητα αποφάσισαν να κάνουν τα κόλπα τους σε ένα σημείο με περιορισμένη πρόσφυση για εύκολες πλαγιολισθήσεις και μικρή φθορά ελαστικών.

Τελικά βρήκαν το κατάλληλο μέρος, όχι όμως σε κάποια πίστα, αλλά σε ένα χωράφι με κουρεμένο γκαζόν και με εξαιρετικά επίπεδη επιφάνεια. Και δεν μιλάμε για συνηθισμένα supercars αφού στο βίντεο θα δείτε μεταξύ άλλων διάφορες Ferrari, μία McLaren 675LT, μια πολύ σπάνια Porsche Carrera GT, έως ένα Audi A1 Quattro και μία κλασική Lancia Delta S4!

Το ραντεβού κοινοποιήθηκε από την παρέα στα social media και οι οπαδοί των supercars έσπευσαν για να καταγράψουν τα καμώματα της παρέας. Ωστόσο, κάποια στιγμή και ενώ η Carrera GT βρίσκεται στην «πίστα» ακούγονται σειρήνες. Είναι μια BMW i3 περιπολικό και από τα χρώματά της μπορούμε να συμπεράνουμε πως το όλο σκηνικό πιθανότατα να έχει εκτυλιχθεί κάπου στην Βρετανία.

Η μεγάλη πλάκα είναι πως το περιπολικό i3 κυνηγά μέσα στο χωράφι όχι μόνο την Porsche αλλά και μία Ferrari της οποίας ο οδηγός δεν έχει την διάθεση να σταματήσει και δείχνει σα να αγνοεί τα όργανα της τάξης. Για λίγο οι οδηγοί σταμάτησαν τα παιχνίδια, έγιναν κάποιες συστάσεις, αλλά λίγο μετά συνέχισαν σα να μην τρέχει τίποτα.

Έτσι και αλλιώς τα supercars δεν κινούνται σε κάποιο δημόσιο δρόμο για να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε παραβατικότητα αλλά μέσα στο χωράφι ενός ιδιώτη. Επίσης, η μόνη κλήση που θα μπορούσε να κοπεί θα ήταν για τον θόρυβο αλλά και πάλι το συμβάν ήταν μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Πέρα από την πλάκα που έχει αυτό το βίντεο, ίσως να έχετε αντιληφθεί το περιπολικό προφανώς δεν είναι πραγματικό (μπορείτε να δείτε τον οδηγό, αλλά και την πίσω πινακίδα) και για λόγους που μόνο ο ιδιοκτήτης του το γνωρίζει είναι πανομοιότυπο με ένα της αστυνομίας της Βρετανίας.

Όπως και να έχει, ένα είναι το συμπέρασμα: Στο χωράφι σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και παντιλίκια με Ferrari!