Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έχετε δει αλλαγές ταχυτήτων με το πόδι;

Newsbomb

Κανονικά οι αλλαγές σε οποιοδήποτε όχημα δίχως να πάρει ο οδηγός τα χέρια του από το τιμόνι γίνονται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο οδηγός από τις Φιλιππίνες που μπορείτε να δείτε στο βίντεο έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, μιας και προτιμά να αλλάζει ταχύτητες με το πόδι του. Το Jalopnik αναφέρει πως ονομάζεται Giancarlo Dones, ζει κοντά στην Μανίλα και για να επιλέξει την επόμενη ή την προηγούμενη σχέση στο κιβώτιο δεν παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι. Που φαίνεται να έχει και αρκετές στροφές από άκρη σε άκρη και μπόλικο τζόγο.

Έτσι, έχει καταφέρει να κάνει ασφαλέστερο τον τρόπο που οδηγεί. Φυσικά εδώ τον βοηθά και ο μεγάλος σε μήκος επιλογέας στο πάτωμα ο οποίος επιπλέον είναι και «χαλαρός» αν κρίνουμε από τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο μικρό λεωφορείο που πρέπει να έχει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Πάντως ο Giancarlo, που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook το παρακάτω βιντεάκι έχει καταφέρει να «γράψει» πάνω από 3,2 εκατομμύρια views, 44 χιλιάδες likes και 47.000 κοινοποιήσεις μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες!