FUN TIME

Ο Ράστυ ταξίδεψε με ωτοστόπ για 1.500 χλμ - Και είναι σκύλος! (pics)

Ο Ράστυ ταξίδεψε με ωτοστόπ για 1.500 χλμ - Και είναι σκύλος! (pics)

Ωτοστόπ δεν κάνουν πια μόνο οι άνθρωποι!

Ο Ράστι, ένα μικρό αυστραλιανό τεριέ από την Queensland της Αυστραλίας, «έκανε ωτοστόπ» σε έναν φορτηγατζή και ταξίδεψε σε απόσταση πάνω από 1.500 χλμ..., ενώ οι ιδιοκτήτες του έλειπαν διακοπές!

Όταν η Λόρα κι ο Στιούαρτ Σκάνταμορ αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στις αρχές Ιανουαρίου (μεσοκαλόκαιρο, στην περιοχή τους), άφησαν το σκυλάκι τους σε γείτονες, αλλά δεν υπολόγισαν ότι ο Ράστι είχε δικά του σχέδια.

Ο μικρός δραπέτευσε αλλά ευτυχώς βρέθηκε στο σασί ενός φορτηγού, ο ιδιοκτήτης του οποίου -ευτυχώς για αυτόν- λατρεύει τα σκυλιά.

«Καθόταν, κουλουριασμένος, στη ρόδα ενός φορτηγού», δήλωσε στο 9NEWS, η σύντροφος του οδηγού Πολ ΜακΝτάουελ. «Του είπα "δεν μπορείς να τ' αφήσεις εκεί", του είπα "δεν έχει νερό" και "η θερμοκρασία θα πιάσει ταβάνι"» πρόσθεσε η Χίδερ Ρέιντ.

Έτσι, ο Ράστι κι οι καινούργιοι του φίλοι ταξίδεψαν πάνω από 1.500 χλμ έως τη μικρή πόλη Σνόουταουν, όπου και διέμεινε για περισσότερες από 10 μέρες κι αγαπήθηκε από τους κατοίκους της.

«Είναι πολύ ευχαριστημένος και πολύ ευτυχισμένος» είπε η Σίρλεϊ Τάλμποτ, κάτοικος της πόλης που «ερωτεύτηκε» τον Ράστι. Ειδικά, τα μικρά παιδιά της Σνόουταουν τον λάτρεψαν.

Προφανώς και ο Ράστι έπρεπε να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του, κι έτσι μια εταιρεία μεταφοράς κατοικίδιων ανέλαβε την αεροπορική μεταφορά του - δωρεάν - πίσω στην πόλη Γκουντιουίντι και η οικογένεια Σκάνταμορ έγινε πάλι πλήρης.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail, ABC

Σχετικές ειδήσεις