GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε η ηθοποιός! Τι συνέβη

Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε η ηθοποιός! Τι συνέβη

Η Μαρία Κορινθίου δεν άντεξε και ξέσπασε για τις «επιθέσεις» που κατά καιρούς δέχεται αλλά και για την άσχημη κριτική απέναντι στο πρόσωπό της. 

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου. Μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου δε δίστασε να αναφερθεί σε όλους εκείνους που κατά καιρούς, την έχουν κρίνει αρνητικά.

Τα σχόλια των κριτικών συνεχίζουν να σε πληγώνουν ή πλέον τα έχεις συνηθίσει;
«Ποιων κριτικών; (γελάει). Πες μου, ποιων κριτικών, των ανίδεων; Αυτών που απλά κάθονται για να σχολιάσουν; Όχι, δεν με πληγώνουν, με εξοργίζουν! Άλλο πράγμα η κριτική, άλλο η κακία και η εμπάθεια»


Από την άλλη, όμως, ο καθένας δεν δικαιούται να έχει άποψη;
«Όχι, δεν δικαιούται. Άποψη να έχεις όταν μιλάς εμπεριστατωμένα και με γνώμη, όταν γνωρίζεις τι λες. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο, για μένα, τα πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ! Άλλοι, θα το πάρουν τώρα αυτό που σου λέω και θα το κάνουν… Εγώ, δεν ανοίγω το στόμα μου όταν δεν γνωρίζω κάτι ή κάποιον!», λέει στο Down Town Κύπρου και συνεχίζει:

«Μιλάνε απλά για να πούνε κάτι και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και πάλι, είναι ανίδεοι σε αυτά που λένε. Γιατί δεν έχει βγει ένας άνθρωπος από τον χώρο μου, να πει τίποτα; Γιατί άνθρωποι του χώρου μου, με στηρίζουν! Πάρε, για παράδειγμα, την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, το τι έχει πει για μένα. Προφανώς, παιδιά, η κακία πουλάει!».

Πηγή: Gossip-tv.gr